Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD Genel Başkan Adayı Utku Gümrükçü’ye destek büyüyor..

Hafta sonu Ankara’da gerçekleşecek

Hafta sonu Ankara’da gerçekleşecek Atatürkçü Düşünce Derneği kongresinde genel başkan adayı olan Utku Gümrükçü; “1989 ruhuyla kurtuluş ve kuruluş şiarıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Atatürkçü değerleri daha güçlü şekilde savunacak yenilikçi bir liderlik anlayışı ile görev ve sorumluluk üstlenmeye hazırım” diyor. Saha çalışmalarını iyice yoğunlaştıran Gümrükçü’ye destek her geçen gün daha da büyüyor..

Atatürkçü Düşünce Derneği ADD, hafta sonu 1-2 Haziran tarihlerinde Ankara’da genel merkez kongresini yapmaya hazırlanıyor. Mavi listeyle yarışa katılacak olan genel başkan adayı Utku Gümrükçü, şeffaf ve yenilikçi liderlik anlayışının yanı sıra; 1989 ruhu, kuruluş ve kurtuluş şiarıyla bu yola çıktıklarını söylüyor. “1989 yılında kurulan ADD, Atatürk’ün devrim ve ilkelerini gelecek nesillere aktarma misyonunu üstlenmiştir. Bu kutsal görev, derneğimizin toplumsal ihtiyaçlara uyum sağlaması ve dinamizm kazanması gerektiğini özellikle vurgulamaktadır” diyen Gümrükçü, Atatürkçü değerleri daha güçlü şekilde savunacak yenilikçi bir liderlik anlayışına destek topluyor.

ADD Genel Başkan Adayı Utku Gümrükçü vizyon ve taahhütlerini şu şekilde açıklıyor:

Yeni Nesil Katılım: Gençlerin katılımcılığını ve enerjisini öne çıkararak derneğimizi yeniden yapılandıracağız.

Gündeme Duyarlılık: Ülke ve dünya gündemini yakından takip ederek, toplumsal sorunlara zamanında ve etkili müdahalelerde bulunacağız.

Dinamizm ve Şeffaflık: Derneğimizin tüm işlemlerini açık ve net bir şekilde yürüterek, faaliyetlerimizi hem üyelerimizin hem de kamuoyunun denetimine sunacağız.

Köklerden Gelen Önderlik ve Ortak akıl ile yönetim: Derneğimizin 35 senelik köklü geçmişinden gelen bilgi birikimini ve deneyimini, dışardan değil, derneğimiz bünyesinden gelen bir önderlik ile dernek bünyesinde ortak akıl ile birleştirecek ve şanlı yolumuza hep birlikte devam edeceğiz.

Bilim ve Toplum Çalışmaları: Bu alanda karşılaşılan sorunları en uygun araştırma yöntem ve tekniklerini uygulayarak çözümler geliştiren bir Toplumsal Bilim ve Araştırma Merkezi kuracağız.

Geçmiş yönetimlerin çabalarına rağmen toplumda yeterli karşılık bulamadığımızı kabul ediyorum. Bu Genel Kurul, siyasetteki yenileşmeyi ve Cumhuriyetçilerin toplumsal yükselişini derneğimizde de yansıtacak bir dönüşümü temsil edecek. Sizlerin ve gençlik komisyonumuzun ısrarlı taleplerine cevaben, bu göreve talip olmaya karar verdim. Desteğiniz ve katılımınızla, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni daha etkili, daha yenilikçi ve daha çağdaş bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum.”

Reklamı Geç