Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI İÇİN FIRÇA, MACUN VE TEMİZLİK SETİ..

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nde gerçekleştirdiği

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nde gerçekleştirdiği pek çok projeyle örnek işlere imza atan Muhtar Engin Çelik, yüzlerce çocuğa ağız ve diş sağlığı konusunda sevindiren hediyeler verdi. Muhtar Çelik, çocuklara hediye ettiği diş macunu ve diş fırçalarının yanında ailelerinin kullanımı için pandemi günlerinde en çok ihtiyaç duyulan sabun, dezenfektan ve temizlik malzemeleri de dağıttı.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik, halka dokunan güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta mahalledeki yüzlerce çocuğa ağız ve diş sağlığı için diş macunu ve fırçalar hediye eten Muhtar Çelik, bunun yanında ailelerin kullanımı için sabun, dezenfektan gibi ürünler de hediye etti. Parklarda, cadde ve sokaklarda Muhtar Engin Çelik’in hediye setini alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi. Konuya ilişkin gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye bilgiler veren Muhtar Engin Çelik, şunları kaydetti:

“Çocuklarımız bizlerin geleceği, onların sağlığı bizler için çok önemli. Bu doğrultuda diş sağlıklarını düşünerek mahalledeki kardeşlerimize bir takım temizlik malzemesi ve diş macunu, diş fırçası gibi günlük kullanacakları temizlik, dezenfektan seti hediye ettik. Bizlere bu süreçte destek olan; Dişçim İstanbul’a, Evyap Sabunlarına, Banat Diş Dırçalarına, Unirex diş macunlarına ve Kardeşler Bijuteri’ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızdan da sabah, akşam dişlerini fırçalamalarını ve temizliğe gereken önemi göstermelerini rica ediyor sevgilerimi sunuyorum.”

Reklamı Geç