Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AHMET POYRAZ; “ÇEKMEKÖYLÜ BİR BAŞBAKAN İLE KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM”

Çekmeköy Taşdelen’de ikamet eden

Çekmeköy Taşdelen’de ikamet eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’den sonra Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan’ın da Çekmeköy’den bir isim Binali Yıldırım’ın görevlendirilmesi ilçede farklı bir hava yarattı.

cekmekoylu basbakan 5İktidar Ak Parti’de son 15 günde yaşanan baş döndürücü gelişmeler bir anda ülke hatta dünya gündemini değiştirdi. Hiçbir analist ve anketçinin tahmin bile edemediği bir zamanda Başbakan Davutoğlu’nun sürpriz istifası ardından genel kurul ve Başbakanlığa Binali Yıldırım isminin önerilmesi hayallerde dahi olmayan sonuçları beraberinde getirdi. Hafta sonu coşkulu bir kongre ile genel başkan seçilen Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aynı gün hükümeti kurma görevini aldı ve şimdi de yeni kabineyi sunduktan sonra meclisten güvenoyu alacak.

cekmekoylu basbakan 6ASLEN ERZİNCANLI OLSA DA İSTANBUL’DA ÇEKMEKÖY..

Ankara’da siyasetin trafiği bu şekilde akarken öte yandan yeni Başbakan Binali Yıldırım’ın asıl memleketi Erzincan ve İstanbul’daki ikinci adresi Kasımpaşa ile Çekmeköy’deki hemşerileri tarafından büyük sevinç yaşanıyor. Yeni Başbakan Yıldırım’ın kardeşleri ve aile eşrafının büyük kısmının Çekmeköy’de ikamet ettiğini bilmeyen yok.

cekmekoylu basbakan 7KARDEŞLER EYÜP VE İLHAMİ YILDIRIM, SOSYAL VE SİYASAL YÖNDEN ETKİN İSİMLER..

Çekmeköy’de sosyal ve siyasal hayatın içinde olan Yıldırım ailesi bireylerinden Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi Eyüp Yıldırım halen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor ve bir diğer kardeş İlhami Yıldırım da uzun yıllar görev yaptığı Çekmeköy Kızılay Şube Başkanlığı görevinin ardından iki dönemdir de İstanbul Kızılay Şube Başkanı ve Kızılay Genel merkez denetim kurulu üyesi. Kardeş İlhami Yıldırım bir süre de Ak Parti ilçe yöneticiliği yapmış ve bölgede tanınan bir isim.

cekmekoylu basbakan 4EŞİ SEMİHA YILDIRIM ADINA ÇEKMEKÖY’E OKUL KAZANDIRDI..

Başbakan Yıldırım, Ulaştırma Bakanı iken çocukları tarafından Çekmeköy’de eşi Semiha Yıldırım adına yaptırılan okulun da açılışına katılmış ve eğitime kazandırdığı bu önemli eserle ilçe halkının gönlünde ve hafızasında bir kez daha yer edinmişti.

cekmekoylu basbakan 3BAŞKAN AHMET POYRAZ’DAN KUTLAMA MESAJI..

Ak Parti genel başkanı ve başbakan Binali Yıldırım’ın yeni görevi ile ilgili olarak Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları da; “Çekmeköylü bir Başbakan ile Kutlu Yürüyüşe Devam” başlıklı jeneriği sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Reklamı Geç