Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Çekmeköy listesinin en genç temsilcisi Semih Kenber..

Cumhur İttifakı Çekmeköy’de hafta

Cumhur İttifakı Çekmeköy’de hafta sonu proje ve aday tanıtım toplantısını coşkulu bir programla gerçekleştirdi. Program sonunda meclis üyesi adayları tek tek sahneye davet edilirken listenin en genç temsilcisi Semih Kenber’e gerek gençlik gerekse teşkilattan yoğun ilgi ve sevgi gösterileri vardı.

AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz’ın sahnede tek tek görüntü verdiği meclis üyesi adaylarını İlçe Başkanı Av. Akın İlhan davet etti. Her meclis üyesi adayı sahneye tezahüratlar arasında gelirken gençliğin temsilcisi ve Semih Kenber’e yönelik yoğun bir ilgi olduğu gözlendi. Adaylar arasında seçilebilecek noktadaki en genç yaşa sahip olan Semih Kenber, uzun süre gençlik kolu başkanlığı yapmış ve teşkilat içerisinde sevilen bir isim. Programa ilişkin bir mesaj yayımlayan Kenber, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasette Gençlere yer vermek Ustalığın şiarındandır” sözünü hatırlatarak şunları kaydetti:

“Çekmeköy Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Poyraz’ın Model ve Modern Çekmeköy’ümüzün #OdakÇekmeköy diyerek sunumunu yaptığı Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı ile yeni vazifemiz olan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adaylığımız açıklandı. Beş yıldır şehrimize AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak birlikte hizmet ettiğimiz belediye başkanımız ile inşallah 2024’ten sonra belediye meclisimizde daha çok hizmet edeceğiz. Ayrıca üç yıldır ilçe başkanımız olarak birlikte çalıştığımız Sayın Akın İlhan  başkanımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Hazırız..! Kararlıyız..! Hayır dualarınıza ve desteklerinize talibiz, Allah yâr ve yardımcımız olsun.”

 

Reklamı Geç