Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ..

Bayrak değişimi yaşanan AK

Bayrak değişimi yaşanan AK Parti Ataşehir Teşkilatı’nda İlçe Başkanı İsmail Erdem’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yerine yardımcısı Burak Çifci ilçe başkanı olarak atandı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda beklenen değişim gerçekleşti. Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden İlçe Başkanı İsmail Erdem’in yerine yardımcısı Burak Çifci atandı. İlçe başkanlığında yapılan devir-teslim töreninin ardından Çifci yeni görevine resmen başladı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Coşar, ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı devir teslim töreninde açıklama yapan İsmail Erdem, “Milletvekili aday adaylığı için yaptığımız başvuru neticesinde ilçe başkanlığı görevimizden istifa ettik. Görev değişikliği de hayırlı bir süreç. Neticede partide görev almak, teşkilatımıza üye olmak, hangi kademesinde var olursak olalım, şanla şerefle yapmış olduğumuz her görev bizler için onurdur” dedi.

Erdem, şunları kaydetti: “Bizler çok değerli, hatırası yüksek güzel bir iş yapıyoruz. Kutsal bir sorumluluğumuz var, temelde Allah rızası var. Bu vesile ile her zaman ifade ettiğimiz üzere yine vurgulayalım ki oturduğumuz sandalyeler birer nöbet mahallidir ve nöbetçiler sürekli yer değiştirir.  Sandalyeler bakidir, makamlar geçici, dostluklar hizmetler baki. AK Parti’miz 22 yaşında. Ataşehir’de 2008 Ağustos’tan sonra teşkilatımız oluştu, birçok yönetimler de geldi geçti. İlçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız görev aldılar emek verdiler. Bu, millete hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır, hep daha iyi ve daha güzeli inşa etmek adına böyle görev değişkenliği devam ediyor ve edecek te.. Biz de görev aldığımız 20 Ocak 2021 yılından bu yana geçen 26 ay, su gibi akan bir zaman dilimi oldu. İlçe yönetimimize, meclis üyelerimize, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları ile teşkilatımızın her bir neferine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu 26 ayda aile olduk, bir olduk, birlik ve beraberlik içinde yoğun bir o kadar güzel anılarımız ile inşa ettiğimiz çalışmalarımız oldu, bizlerde hatıralarımız kaldı. Bugün ise ülkemiz dünden bir daha fazla çalışmamız gereken bir kader seçimine gidiyor.14 Mayıs her zaman ifade ederiz Türkiye yüzyılı açısından ülkenin kaderi, İslam ümmetinin ortak kaderi ve dünya insanının geleceği adına AK Parti iktidarının devam etmesi önemli. Bu seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan seçmek için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz gönül birliği ile birbirine bağlanan bir aileyiz bugün de yarın da beraber olacağız. Göreve seçilen kardeşimiz Burak Bey’e ekip ruhu ile Cenab-ı Allah güzel ve başarılı işler yapmayı 14 Mayıs akşamı zaferin ortakları olmayı nasip etsin teşekkür ederim.”

Devir teslim töreni sonrası söz alan yeni İlçe Başkanı Burak Çifci; “40 yıl siyasetin her kademesinde görev almış bir duayenin yanın da olmak, birlikte görev yapmak, tecrübesi ve rehberliği ile çalışmak bizler için onur verici. Bu süreçte bazen bir öğretmen bazen bir ağbi gibi bize sahip çıktığı ve tecrübeleriyle yol gösterdiği için biz çok teşekkür ederiz İsmail Başkanıma. Ekip ve aile olmanın verdiği aynı ruh ile 14 Mayıs akşamını zaferle taçlandırmak için inanıyorum ki teşkilatımızın her bir bireyi ile sorumluluk bilinciyle durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine atanan Burak Çifci 1985 Kars Sarıkamış doğumlu olup 1987 yılından beri Ataşehir’de ikamet etmektedir. Lisansını ‘Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümünde okuduktan sonra Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamlamıştır. Burak Çifci siyasi hayatına Ataşehir Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı, Genel Merkez ana kademe ARGE biriminde ‘Siyaset Akademisi’ Koordinatörlüğünde görev almıştır akabinde Vakıf hizmeti üzerine çalışmalarda bulunmak üzere Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkezinde teşkilat koordinatörlüğü ve spor koordinatörlüğü birimlerinde hizmet etmiş, 2018 yılında Mehmet Emin Özkaya İlçe Başkanlığı Döneminde Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevini ifa etmiş , 2021 yılında göreve  gelen İsmail Erdem başkanın döneminde tekrar Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevini yaklaşık 26 ay boyunca başarıyla yürütmüştür. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Burak Çifci’nin Haberleşme altyapıları üzerine faaliyet gösteren şirketi bulunmaktadır.

Reklamı Geç