Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI..

Bayramlaşma programını büyük coşkuyla

Bayramlaşma programını büyük coşkuyla gerçekleştiren AK Parti Çekmeköy Teşkilatı, 14 Mayıs seçim süresince çalışmaların organize edileceği seçim iletişim üssü Koordinasyon Merkezi’ni törenle açtı. AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan; “14 Mayıs seçimlerinde Çekmeköy Türkiye Yüzyılı için doğru zaman, doğru Adam diyecek inşallah” dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından “Kardeşliktir bayram; birlik, sevinç ve güzel günlere müjdedir” denilerek gerçekleştirilen bayramlaşma ve seçim koordinasyon merkezi açılış programına AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Tuğba Işık Ercan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Lokman Durul, Gençlik Kolları Başkanı Semih Kenber, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, Kurucu İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, önceki dönem İlçe Başkanı Salih Kırıcı, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Programda partilileri selamlayan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan; “Birlik ve beraberlikte her zaman bereket vardır. Azimle, gayretle ve ilk günkü aşkla bir olmaya ve birbirimizi sevmeye devam edeceğiz. Komşularımızla bayramlaşmaya, muhabbetlerine ortak olmaya devam ediyoruz. Bugün de büyük Çekmeköy ailesi olarak bayramlaşmak için biraraya geldik ve Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını gerçekleştirdik. Teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile deprem şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. 14 Mayıs seçimlerinde Çekmeköy Türkiye Yüzyılı için doğru zaman, doğru Adam diyecek inşallah” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da; “Kuruluşumuzdan bugüne AK Parti davasına gönül vererek teşkilatlarımızda görev alan değerli yol arkadaşlarımız ve milletvekili adaylarımız ile birlikte bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. 14 Mayıs, tarihimize yeni bir zafer olarak yazmak için hazırız” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programı, seçim süresince tüm çalışmaların organize edileceği seçim iletişim üssü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış programıyla sona erdi. Partililerin ilk günkü aşkla yoğun bir şekilde katılım sağladığı programlarda coşku ve heyecan gözden kaçmadı.

Reklamı Geç