Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Çekmeköy’ün en çalışkan neferine yoğun destek!

AK Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın

AK Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın en çalışkan neferlerinden, her zaman halkın içinde halkla beraber olan mevcut meclis üyesi Muhlis Ateş’e yeni dönem için de sokaktan yoğun destek ve teveccüh var. Ateş, Çekmeköy’de partisine en çok üye kazandıran birinci isim olarak ödüle de layık görülmüştü.

31 Mart seçim sürecinde gündem meclis üyesi adaylıkları. Çekmeköy’de mevcut meclis üyesi olan Muhlis Ateş, gerek teşkilatı içerisindeki çalışkan kişiliği gerekse sahadaki aktif ve halk arasındaki sevilen duruşu ile yeni dönem için de yoğun destek ve teveccüh topluyor. Düğününden cenazesine, acı-tatlı vatandaşın her derdine ortak olmaya çalışan Ateş, Çekmeköy’ün 21 mahallesinde her kapıyı en rahat çalan ve herkesin elini sıkıp hasbihal eden bir yapıya sahip. Muhlis Ateş, Çekmeköy’de partisine en çok üye kazandıran birinci isim olmuş ve ödüle layık görülmüştü.

AK Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın en çalışkan neferlerinden Ateş, samimi ve içten kişiliği ile halkın gönlünde adeta taht kurmuş bir isim. Aslen Erzurumlu olan Ateş’e her zaman olduğu üzere hemşerilerinin de tam desteği var. Ateş, halka yakın duruşu, sosyal kişiliği ve içten yaklaşımı ile 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanmış biri. Muhlis Ateş’in 31 Mart seçimlerinde bir kez daha meclis üyesi aday olmasına yönelik artan destek, onun halk nezdindeki güvenilirliğini ortaya koyuyor. Çekmeköy kamuoyunda oluşan bu talebin yerel siyasetin dinamiklerine ışık tutması ve yol gösterici olması bekleniyor.

Reklamı Geç