Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İL VE GENEL MERKEZ’İN ÇEKMEKÖY ADAYI SALİH KIRICI

Ak Parti İstanbul İl

Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı ve Genel Merkezi, Çekmeköy’de 6 Aralık’ta yapılacak olan kongrede mevcut ilçe başkanı Salih Kırıcı ile yola devam etme kararını resmen teşkilata bildirdi.

salihkirici2Ak Parti teşkilatlarında yaşanan kongre süreci tüm heyecanı ile devam ediyor. Kongre heyecanının en hararetli yaşandığı ilçelerin başında hiç seks hikayeleri kuşkusuz Çekmeköy geliyor. Süreci en başından beri büyük bir hassasiyet ve titizlikle izleyen Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı ve Genel Merkez, 6 Aralık’taki kongre öncesinde mevcut ilçe başkanı Salih Kırıcı ile yola devam etme kararında ısrarlı olduğunu resmen açıkladı.

salihkirici3Bu akşam saatlerinde ilçe teşkilatının geniş katılımlı yönetim toplantısına katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Semil Temurçi, genel merkez ve il teşkilatının Çekmeköy adayının Salih Kırıcı olduğunu resmen teşkilata bildirdi.

salihkirici1Toplantıda partililere hitap eden Selim Temurçi, birlik ve beraberlik içerisindeki Ak Parti teşkilatlarının çok daha güçlü olacağını zenci porn vurguladığı konuşmasında; “Partimiz genel merkez ve il teşkilatının Çekmeköy’deki adayı mevcut başkan Salih Kırıcı’dır. 6 Aralık’taki kongrede Salih Kırıcı ile yola devam etme kararımız tüm teşkilatımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

 

Reklamı Geç