Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İSTANBUL’DA REKOR KATILIMLI TEMAYÜL YOKLAMASI..

AK Parti İstanbul İl

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için temayül yoklaması yapıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili adaylarının belirlendiği yoklamaya katılımın yoğun olduğunu söyledi. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Sütlüce’deki il binasında yoğun katılımla gerçekleşen programda bazı aday adalarına yoğun ilgi ve destek gösterileri vardı. İstanbul Anadolu yakasından 1. Bölge Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, teşkilat mensupları, yerel yöneticiler ve partililerden yoğun ilgi gören isimlerin başındaydı.

Temayül yoklamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Çok yoğun bir ilgi var, bugün burada 8 bin 500 kişiye yakın İstanbullu hemşerimiz oy kullanmak için bize müracaat etti. Bir başka rekor da özellikle milletvekili olmak isteyen arkadaşlarımızın sayısı, şu ana kadar teşkilatımıza İstanbul için bin 721 kişi milletvekili olmak için müracaat etti. Arkadaşlarımız, müracaatlarını yaptılar ama teşkilat mensubu arkadaşlarımız da ne düşündüklerini içeride iradelerini beyan ediyorlar. Kimler oy kullanıyor diyecek olursanız, il ve ilçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, ana kademede olduğu gibi gençlik ve kadın kollarındaki arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz oylarını kullanıyorlar. Ayrıca mahalle başkanlarımız da bu konudaki iradelerini ortaya koyuyorlar ” dedi.

Aday adaylığı için başvuranlar ise heyecanlıydı. Partilerin yoğun ilgi gösterdiği aday adaylarının başında gelen AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, “Cumhur İttifakı iktidarının devamıyla Türkiye yüz yılında, hiç durmadan ülkemiz ve milletimiz için yeni projeler üretmeye ve bu projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi bugün de şahsıma göstermiş olduğu ilgi, destek ve teveccühten onur duydum. Yanımızda bulunup bizlere destek veren değerli belediye başkanlarımıza, başkan yardımcılarımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe ana kademe yöneticilerimize, meclis üyelerimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza ve tüm teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç