Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’DE OKTAY TAN’IN ADAYLIĞINA OLUR GÖZÜYLE BAKILIYOR

Ulasal ve yerel ölçekteki

Ulasal ve yerel ölçekteki projeleri ile iddiasını sürdüren Ak Parti İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Oktay Tan’ın adaylığı parti çevrelerince çok konuşuluyor ve neredeyse adaylığına ‘olur’ gözüyle bakılıyor.

85x257cm-taslakHerkesin yakından tanımaya başladığı Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oktay TAN, ‘İstanbul’da en başta Bitlis, Van, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Siirt vb. gibi illerdeki var olan yoğun akraba profili ile büyük bir siyasal-sayısal çevreye sahip. Oktay Tan eğitimi döneminde projesini başarı ile tamamladığı , ‘Hükümet ve Liderlik Okulu’ sertifikasını da almaya hak kazanmış bir isim. Oktay’ın Tan’ın adaylığına ‘olur’ gözüyle bakılıyor.

“Kardeşlik Projesi” benim içinde en öncelikli projelerden…

Bir projeler mimarı olduğu ifade edilen genç ve dinamik aday adayı Oktay Tan; sosyal ve yatırım odaklı projelerinde özelikle insana hizmeti gaye edindiğini ifade ederek, “Son dönemde ivme kazanan ve hükümetimizin de birinci derecede önemsediği “Kardeşlik Projesi” benim içinde en öncelikli projelerden. Doğu kökenli bir milletvekili aday adayı olarak; bu proje için kendi varlığını ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başbakan ve değerli arkadaşlarına, gücüm nispetinde bende katılmak istiyorum. Özellikle sosyal projelerle hem istihdam sağlamak hem de buna paralel işsizliğin azaltılması ile vatandaşların huzurlu ortamlarda meslek edinmelerini sağlamak, hedeflediğim projelerim arasında bulunuyor” diye konuşuyor…

oktaytan1Gençlik Projelerini Hayata Geçirmek İstiyorum.

“Meclise gidersem eğer, İlim, Bilim, Ekonomi, Enerji, Teknoloji, Eğitim ve Öğretim ile birlikte tarım-hayvancılık konusunda projeler üreterek ,uluslararası platformlarda da gençliği yüreklendirecek ve saygınlıklarını artıracak gençlik projelerini hayata geçirmek istiyorum…Kısacası ben hizmet yolunda varlığımı ortaya koymak için yola çıktım.. Bu konuda tek isteğim partimin aday olmamda teveccüh göstermeleri” şeklinde konuşmasını sürdüren Oktay Tan şimdiden projeleri ile her kesimin meclisteki sesi olacağının işaretlerini veriyor.

”Proje Üretme Merkezi Kuracağım..!”

Oktay Tan, meclise girerse eğer;  “Ben, hedeflerini gerçekleştirmekte düşünen, araştıran, gözlem yapan, proje üreten ve ekip çalışmasına yatkın nitelikli insanlardan oluşan “Dinamik bir çalışma grubu” oluşturup, bu grup ile hayallerimizin gerçekleştirilmesinin önünde hiçbir engel kalmayacak bir  şekilde projeler üreterek; yürürlüğe koyabilmenin imkanını sağlayacağız” şeklinde konuşmasını sürdürerek, ehil İnsanlardan oluşan Proje Üretme Merkezi kuracağını da sözlerine ekliyor.. “Devletle halk arasında iyi bir iletişim ağının kurulması çalışma yöntemlerinin basitleştirilmesi gerekli” diyen Oktay Tan İstanbul’da yaşayıp ikamet ediyor.. Genç bir işadamı olup; buradaki yatırımlarının dışında  bir ayağı ile de Bitlis’teki ticari yatırım ve iş istihdamları ile uğraşan Tan; ülke ekonomisine de  büyük katkı sağlayan bir kişilik..

oktaytan0GENÇ VE DİNAMİK bir milletvekili aday adayı 

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oktay Tan ayrıca, ‘ ‘GENÇ VE DİNAMİK bir milletvekili adayı kardeşinizim.. HAZIR OLAN PROJELERİM  ile siz seçmenlerim ve partimin EMRİNDE olacağımın SÖZÜNÜ şimdiden veriyorum” diyor.. Bitlis, Van, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Siirt vb. gibi illerdeki var olan Yoğun Akraba Profili.. İstanbul’da en başta Bitlis, Van, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Siirt vb. gibi illerdeki var olan yoğun akraba profili ile büyük bir siyasal-sayısal çevreye sahip olan TAN,’ Avrupa’da Yönetişim, Siyasi Liderlik, İslam ve Batı, AB Yolunda Kıbrıs, Liberalizm, Türkiye’nin Kültür  ve Sanat Politikaları, Din, Devlet ve Laiklik ve Anayasa, Demokrasi ve Egemenlik konulu programları da eğitimi döneminde başarı ile tamamlayıp , ‘Hükümet ve Liderlik Okulu’ sertifikası almaya hak kazanmış bir isim.

‘Modern Sermaye Piyasaları ve Borsa Teorisi’ eğitim programı sertifikalı Oktay Tan… Oktay Tan ayrıca ‘Modern Sermaye Piyasaları ve Borsa  Teorisi’ eğitim programı sertifikasını da hak eden projeleri ile  ödüller sahibi. 2008 yılında Genç İletişimciler Yarışması Halkla İlişkiler Ürün ve Hizmet Tanıtımı  projesinde Türkiye 1′inciliği ve yine 2008 yılında Genç İletişimciler Yarışmasında Halkla İlişkiler Sosyal Sorumluluk projesi Türkiye 3′üncülüğü  ödülleri Oktay Tan’ın kazandıkları arasında…

BETAV (Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı) üyesi ve İstanbul Gazeteciler Derneği üyesi….Birçok sosyal yardım derneklerinde gönüllü hizmet elçisi olarak da görev yapan Oktay Tan; yine  çok etkili bir sivil toplum örgütü olan BETAV (Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı) üyesi ve İstanbul Gazeteciler Derneği üyeliği ile varlığını hizmete adadığını sergilemiştir. Gazetecilik çalışmaları ile de dikkat çeken Oktay Tan; bir çok yayında yazarlık, habercilik yapmasının yanı sıra, halen bir yayın grubunun yazı işleri sorumluluğunu aktif olarak yürütmektedir.. İyi derecede İngilizce bilen Oktay Tan, orta derecede Rusça ve Kürtçe de bilmektedir.

Reklamı Geç