Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’DEN ESSİAD VE BAKKALLAR ODASI’NA ZİYARET…

Beraberinde Ak Parti İlçe

Beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ile birlikte Ümraniye’de sürdürdüğü seçim çalışma programı kapsamında Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD ile Bakkallar Odası’nı ziyaret eden Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert; “7 Haziran Türkiye’nin tamam mı yoksa devam mı seçimi olacaktır” diyerek bazı uyarılarda bulundu.

esiadhasansert7ESSİAD’daki geniş katılımlı toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Necmettin Sarı, “Bizler sanayici ve işadamları olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi siz yöneticilerimize aktarmaya ve çareler aramaya devam edeceğiz” dedi. Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı da, esnafın sosyal ve ekonomik durumunun daha da iyileştirilmesi yönündeki girişimlerinin devam ettiğini kaydetti.

esiadhasansert2Kendisinin de bir işadamı olduğunu ifade eden Hasan Sert; “ESSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarına yabancı biri değilim çünkü ben bu ülkede TÜMSİAD genel başkanlığı yapmış biriyim. Dolayısı ile siz sanayici ve işadamlarımızın sorun ve sıkıntılarını en iyi ben bilirim. 7 Haziran’da milletimizin teveccüh göstermesi halinde parlamentoya girdiğimiz vakit sizlerin şu an bizden talep edeceği tüm istek ve talepleriyle tek tek ilgileneceğimin sözünü şimdiden veriyorum” dedi.

esiadhasansert10Her seçimin olduğu gibi 7 Haziran’ın da çok önemli olduğunu kaydeden Hasan Sert; “Bu seçim öyle ya da böyle Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ya da Başbakanımız Sayın Davutoğlu’nu oylama seçimi olmayacak. Bu millet 7 Haziran’da geleceğin Türkiye’sini oylayacak. Gelecekte Türkiye, yakalamış olduğu büyüme ve ilerleme hamlesini devam mı ettirecek yoksa pik yaparak aşağı doğru mu kırılacak? İşte bu sorunun cevabını milletimiz verecek” dedi.

esiadhasansert3Tuzla’da yaşlı bir amcanın kendisine anlattığı bir anıyı da anlatan Sert; “Emekli aylığı ile geçinemediğini söyleyen bu amcamız, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak ve güven ile istikrarın devam etmesi için yine Ak Parti’yi tercih edeceğini ve söylemesi bence her şeyi anlatıyor” şeklinde konuştu. TÜMSİAD genel başkanlığı döneminde dünyanın çeşitli yerlerini gezme fırsatı bulduğunu ifade eden Sert, “Ak Parti sadece Türkiye’nin değil dünya üzerindeki tüm mazlum milletlerin de umut ışığı olmuş vaziyettedir” dedi.

esiadhasansert6Vekil Adayı Hasan Sert’in danışmanlığını yapan bir Afrikalı’nın toplantıda anlattıkları da Ak Parti’nin Afrika’da umut ışığı olduğu yönündeydi.

esiadhasansert4Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu da konuşmasında; son yıllarda Ak Parti iktidarının içerde ve dışarda yıpratılmak istendiğini ifade ederek, “Ak Parti iktidarı ile büyük bir gelişim sergileyen Türkiye son yıllarda birilerini rahatsız etti. Büyümemizi hazmedemeyen şer odaklarının kirli oyunları yüzünden ülkemizin büyüme oranı düştü. Bizler şeytan taşlamaktan salavat getirmeye fırsat bulamadık. Şimdi önümüzde yeni bir süreç var ve bu süreçte inanıyoruz ki milletimiz en doğru kararı verip güven ve istikrarın devamı yönünde tercihini yapacaktır” şeklinde konuştu.

esiadhasansert5Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da yaptığı konuşmada Ümraniye’nin Başkan Hasan Can yönetimindeki son 12 yılda nereden nerelere geldiğini söyleyerek; “Bir zamanların çamurlu yolları, patlayan çöplüğü, sapığı ve bozuk imajlı Ümraniye’si bakın şimdi ne durumda. Biz göreve gelirken Yükselen Ümraniye terimini kullandığımız vakit birileri bize gülüyordu. Şimdi Alemdağ Caddesi’nden Çiftlik Sokağa şöyle bir bakın. Her gün yüz binlerce insanın ziyaret ettiği Çarşı’da dükkan kiraları nasıl 40-50 hatta 60 bin liraları bulmuş. Şerifali’de 3-5 bin lira yapmayan arsaların üzerine yapılan daire fiyatları nasıl trilyonlara yaklaşmış? Eğitimde, sağlıkta, imarda, sosyal ve kentsel hayatın tüm gereklerinde Ümraniye’miz her geçen gün güzelleşip kalkınmaya devam ediyor ve milletimiz istediği sürece de devam edecek” şeklinde konuştu.

Toplantıda daha sonra bazı esnaf ve işadamları istek ve taleplerini dile getirdiler. Ara eleman sorunu yaşadıklarını kaydeden sanayici işadamları meslek liselerine gereken önemin verilerek çıraklık meslek kurslarıyla ara elaman sorununun çözülmesi gerektiğini ifade ettiler. Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert de bir selamlama konuşması yaparak Ak Parti Adayı Hasan Sert ve arkadaşlarına başarılar diledi.

esiadhasansert9

esiadhasansert8

Reklamı Geç