Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK SARAY, ÇEKMEKÖY’ÜN PROJESİNİ HİMAYESİNE ALDI..

İlk kez bir belediye

İlk kez bir belediye projesi, Cumhurbaşkanlığı himayesine alındı. Çekmeköy Belediyesi’nin Merhamet ve Adalet temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerine alındı.

cekmekoy saray 1Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Merhamet ve Adalet temalı Uluslararası Kısa film Yarışması, Cumhurbaşkanlığı himayelerine alınan ilk belediye projesi oldu.  Aralık 2015 tarihinde başlatılan ve 8 Nisan 2016’da son başvuruların alınacağı kısa film yarışmasına, dünyanın çeşitli ülkelerinden filmler gelmeye devam ediyor. Merhamet ve Adalet duygularının hatırlatılmasının amaçlandığı projede dereceye girenlere, 12 Mayıs 2016 tarihinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılması planlanan törende ödülleri takdim edilecek.

cekmekoy saray 2Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Dünya barışına katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız bu projenin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdir görmesi ve projeyi himayelerine almaları bizi çok mutlu etti. Proje başlayalı henüz bir ay oldu ve çeşitli ülkelerden onlarca film başvurusu geldi. İnşallah Mayıs ayında yapılacak ödül törenini, geçen sene olduğu gibi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapmayı planlıyoruz” dedi.

Reklamı Geç