Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALEMDAĞ CADDESİ’NDE COŞKU DOLU ESNAF ZİYARETİ..

İstanbul İl Başkanı İsa

İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve partililerle birlikte Alemdağ Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ümraniyeliler tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Ümraniye’nin trafiğe kapalı caddesinde yüzlerce esnafı ziyaret ederek balkonlardaki vatandaşları selamlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisine dert yanan yurttaşlara; “Az kaldı, sandık gelecek bütün dertler vereceğiniz oylarla bitecek” şeklinde seslendi. Davutoğlu’na yüksek kira, vergi, stopaj ve maliyetler noktasında dert yanan esnaf, vatandaşın düştükçe düşen alım gücünün zayıflığı karşısında her geçen gün daha da perişan olduklarını ifade etti.

İktidarın yanlış ekonomik politikaları yüzünden vatandaşın büyük sıkıntıya düştüğünü kaydeden Davutoğlu, yurdun dört bir yanını gezdiklerini, çiftçisinden esnafına, memurundan emeklisine hiç kimsenin hayatından memnun olmadığını gördüklerini ifade etti. Tüm dertlerin çaresinin demokratik yollardan ve seçim sandığından geçtiğini Ümraniyeli vatandaşlara anlatan Davutoğlu, “Yönetemiyorlar. Ekonomi dökülüyor, sağlık sistemi çöktü, adalet sistemine güven kalmadı, bir ÖSYM sınavını bile yapamıyorlar. Sandık gelecek ve sizlerin oyları ile onlar gidecek liyakatli kadrolar gelecek” dedi.

Gelecek Partisi’nin Türkiye’nin her bölgesinde, il ve ilçelerde tüm kadroları ile sahada olduğunu anlatan Davutoğlu, “Halkımızla birarada olmaya, sizlerin derdi ile dertlenip, sorunlara çareler üretmeye devam edeceğiz” dedi. Davutoğlu’nun Alemdağ Caddesi üzerindeki esnaf ziyareti yoğun ilgi altında büyük bir coşkuya dönüştü. Davutoğlu ve beraberindeki partililer akşam saatlerinde ise Çengelköy’e geçerek esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdüler.

Reklamı Geç