Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALEMDAĞ CADDESİ’NDE MİTİNG GİBİ ESNAF ZİYARETİ!..

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe ve

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe ve Çekmeköy’ü ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu haftanın da son iş gününü İstanbul Anadolu yakasına ayırarak Maltepe ve Ümraniye’de esnaf ziyaretleri yaptı. İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve partililerle birlikte Alemdağ Caddesi’nde mehteran ve bando takımı eşliğinde halkı selamlayan Akşener’e çok yoğun ilgi vardı.

Yurdun dört bir yanında esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşın talep ve beklentilerini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ve Ümraniye’deydi. PM Üyeleri, Milletvekilleri, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, meclis üyeleri ve binlerce partilinin katıldığı Akşener’in Ümraniye Alemdağ Caddesi’ndeki programına vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

Alemdağ Caddesi’nde otobüs üzerinde mehteran ve bando takımı eşliğinde vatandaşları selamlayan Akşener, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptı. ‘Başbakan Akşener’ sloganları ile karşılanan Akşener’e esnaf adeta içini döktü. Daha çok giyim mağazası, ayakkabıcı ve parfümeri gibi yerleri ziyaret ederek işyeri sahipleri ve çalışanları ile sohbet eden Akşener, “Bu ziyaretlerimde ne başka partiyi yererim ne de kendi partimi överim. Seçim zamanı elbette sizlerin oylarına talip olurum ancak şimdi buraya sizleri dinlemek için geldim” dedi.

Akşener’e iş yapamamaktan dert yanan Ümraniye Alemdağ Caddesi esnafı meydan projesinin de büyükşehir ve ilçe belediyesi arasında büfe paylaşımı ile adeta ranta çevrildiğini anlattı. Bazı esnaflar da dışarıya koydukları tezgahları yüzünden belediyenin kendilerine yüksek cezalar kestiğini ifade ederek dert yandı. Yüksek elektrik faturaları, artan vergiler, vatandaşın alım gücü düştüğü için biten cirolar ve maliyetlerden yana büyük sıkıntılar yaşadıklarını anlatan esnaf, “Bizi geçindirmeyen işyerlerimiz artık bize yük oluyor” şeklinde konuştu.

Bir esnafın, “50 yaşındayım bu kanun ve kurallar ne zaman herkes için geçerli olacak?” sorusu üzerine Akşener, “Sorunuzun cevabı aslında içinde. Siz diyorsunuz ki yani artık siz başa gelin ve bu düzeni değiştirin” şeklinde oldu. Bir ayakkabı mağazasına giren Akşener’in sorusu üzerine esnaf, “İşler iyi ama sıkıntılar da var tabii” dedi. Yine bir giyim mağazasında bayan çalışanlar ve işyeri sahipleri ile uzun uzun sohbet eden Akşener, “Kendi emekli aylığımdan alıyorum” diyerek iki adet başörtüsü satın alıp hediye etti.

Reklamı Geç