Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümraniye Altınşehir’de spor ve sanatla daha sağlıklı nesiller yetişiyor..

Altınşehir Mahallesi gençliğinin spor

Altınşehir Mahallesi gençliğinin spor ve sanatla daha sağlıklı nesiller olarak yetişmesi adına muazzam çalışmalar gerçekleştiren Altınşehir Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve Altınşehir Mahallesi Muhtar Adayı Emre Güleryüz, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerinden Hüseyin Avni Sipahi’ye teşekkür ederek mahalle sakinlerini sevindiren müjdeli haberler verdi… 

Ümraniye Altınşehir Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve Altınşehir Mahallesi Muhtar Adayı Emre Güleryüz’ün, spora, sporcuya ve gençliğe yönelik başarılı çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Önceki gün mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve bölge siyasetinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Avni Sipahi’ye mahallesindeki sportif faaliyetlere destek ve katkıları için teşekkür eden Emre Güleryüz, mahalle sakinlerine bir de müjde verdi. Başkan Yıldırım’ın Trabzonpark Millet Bahçesi spor tesislerindeki bir halı sahayı Altınşehir Spor Kulübü için tahsis edeceğini açıklayan Güleryüz, “Geleceğin sağlıklı nesilleri sporla yetişecek. Talep ve girişimlerimize duyarsız kalmayan belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Altınşehir Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde Altınşehir Mahallesi Muhtar Adayı Emre Güleryüz; “Bir süredir girişimlerde bulunduğumuz Ümraniye Belediyemiz ve Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım’ın Trabzonpark Millet Bahçesi Spor Tesisleri’ndeki bir halı sahayı kulübümüze tahsis edecek olması bölge gençli için çok kıymetli ve bir o kadar anlamlı. Mahallemiz halkı v gençliği adına Sayın Başkanımız İsmet Yıldırım’a canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkanımız Sayın Yıldırım’ın seçim çalışmaları kapsamında mahallemize yapmış olduğu ziyarette de bizzat kendisine ilettiğim üzere Altınşehir’de sporla ve sanatla daha sağlıklı nesiller yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Altınşehir Mahallesi’nin her alanda gelişip güzelleşmesi ve daha kaliteli bir yaşam alanı haline gelmesi için girişimlerini sürdürdüğünü kaydeden Emre Güleryüz, “Yerel yöneticilerimiz ve değerli büyüklerimiz ile sürekli istişare ve diyalog halindeyiz. Altınşehir gençliğinin spor alanları başta olmak üzere çeşitli imkanlara erişimi noktasında bizlerin taleplerine olumlu dönüşler yapan bölgemizin önde gelen ismi, kıymetli ağabeyimiz sayın Hüseyin Avni Sipahi’ye de mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Sipahi’yi de geçtiğimiz hafta içerisinde ziyaret ederek bölgemiz gençliğine destekleri için teşekkür ettik ve önümüzdeki süreçte bir çok konuda işbirliği yapma noktasında güzel sözler aldık” dedi.

“Altınşehir mahallemizi elbirliği ile güzelleştireceğiz” diyen Emre Güleryüz; “Sadece gençlerimiz için değil, çocuklarımız, yetişkinlerimiz, yaşlılarımız velhasıl 7’den 70’e tüm mahalle sakinlerimiz için yapacak daha çok işimiz var. Altınşehir’in adı gibi kaliteli ve nezih bir mahalle haline gelmesi için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları her zaman ve her yerde yerine getirmeye devam edeceğiz. Belediyemiz, yerel yöneticilerimiz, iş insanlarımız, kanaat önderlerimiz, mahallemizin ileri gelenleri ve tüm vatandaşlarımızla sürekli koordinasyon halinde olup mahallemiz için birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç