Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınşehir Mahallesi altın değerine kavuşacak!

Ümraniye Altınşehir Mahallesi Muhtar

Ümraniye Altınşehir Mahallesi Muhtar Adayı Emre Güleryüz, sosyal faaliyetleri, başarılı sportif girişimleri ve sevilen kişiliği ile destek görmeye devam ediyor. Güleryüz; “Altınşehir Mahallemizi altın değerine kavuşturacağız” diyor.

Ümraniye gençliğinin sosyal ve sportif faaliyetler merkezi haline gelen Altınşehir Spor Kulübü Başkanı da olan Emre Güleryüz, muhtar adayı olduğu Altınşehir Mahallesi halkından yoğun ilgi ve destek görüyor. Genç yaşına rağmen olgun kişiliği ile mahallesinde 7’den 70’e her kesimin teveccühünü kazanan Emre Güleryüz, sosyal sorumluluk projelerinde de etkin rol oynayan isimlerin başında geliyor. Özellikle sanata düşkün gençlere her zaman yardımcı olan Güleryüz, müzikle uğraşan gençlerin çektiği kliplere de sponsor olarak destek veriyor. Güleryüz’ün hayırsever kişiliği Altınşehir Mahallesi halkı tarafından takdir görüyor.

Muhtar Adayı Emre Güleryüz, “Henüz 2 yaşımdan itibaren çocukluğumun geçtiği mahallemizi elbirliği ile yönetmek ve daha güzel bir yer haline getirmek için çıkmış olduğum bu yolda ekip arkadaşlarımla birlikte her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırım. Katılımcı yönetim anlayışımızın temel ilkesi şeffaflık olacak. Mahallemizin her türlü sorun, sıkıntı ve ihtiyaçlarını halkımızla birlikte tespit edeceğiz. İstişare ve diyalog kanallarını her zaman açık tutacağız. Sürekli yakın temas içerisinde olacağımız yetkili kurumlarla bu talepleri ivedilikle çözüme kavuşturacağız” dedi.

Muhtar Adayı Güleryüz, şunları anlattı: “Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi komşularımızı hiçbir zaman unutmayacağız ve bu noktada sosyal yardımları daha adaletli bir düzen çerçevesine oturtacağız. İyilikte yarışacağız. Hayırsever dostlarımızla ihtiyaç sahibi komşularımız arasında çok güçlü bir köprü kuracağız. Mahalle kültürünü ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek asli görevlerimizin başında gelecek. Bölgemize yeni yatırımların gelmesi için girişimcilik ruhunu her zaman canlı kılacağız. Uzun sözün kısası; cazibe merkezi haline getireceğimiz Altınşehir Mahallemizi altın değerine kavuşturacağız.”

Reklamı Geç