Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI’NDA SÜRPRİZLER DEVAM EDİYOR..

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye,

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Çekmeköy’deki 5 şubesi ve biri İstanbul dışında olmak üzere 2 koleji ile hizmet veren Gündoğdu Group bünyesindeki Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerine duyarlı çalışmalarıyla tanınan sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmaları yapan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’nın son sürprizi bölgede faaliyet gösteren Çekmeköy Trabzonlular Derneği oldu.

Bir çok kurum ve kuruluşla müthiş indirim sözleşmeleri yapan Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları’nın Trabzonlular Derneği ile yaptığı dev indirim kampanyası kapsamında; dernek yönetici ve üyeleri ile yakınlarına dev indirimin yanı sıra ihtiyaç sahibi 2 kişi de tam burslu olarak yabancı dil eğitimi alabilecek. Taşdelen’deki dernek merkezinde yapılan imza törenine Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Keleş ve Gündoğdu Group Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Çekmeköy Şubesi Kurucusu Alper Gündoğdu ile çok sayıda dernek yöneticisi katıldı.

Programda konuşan Dernek Başkanı Hasan Keleş, yeni bir dernek olmalarına rağmen bölgede hızla tabana yayılan ve ses getiren sosyal faaliyetlere imza atan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını kaydetti. Üyelerine hizmet noktasında çeşitli kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşmaları yaparak ayrıcalık kazandırdıklarını kaydeden Keleş; “Bu noktada bölgemizin yabancı dil eğitiminde öne çıkan markalarından Amerikan Kültür Dil Kursları ile anlaşmak bizim için sevindirici. Bütün üyelerimizin bu indirim haklarından yararlanması için gerekli duyuruları yapacağız” dedi.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Çekmeköy Şubesi Kurucusu Alper Gündoğdu da yaptığı konuşmada; sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir kurum olduklarını kaydetti. Gündoğdu Group bünyesinde faaliyet gösteren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ve Okulları hakkında bilgi veren Alper Gündoğdu; 400’ün üzerinde eğitmen ve hizmetli kadrosu ile 10 yılı aşkın süredir sektörde hizmet verdiklerini kaydetti. Avrupa Birliği’ne bağlı ve AB standartlarında ‘Dil Pasaportu’ vermeye yetkili Türkiye’deki 7 kuruluştan biri olduklarını kaydeden Alper Gündoğdu; 3 binin üzerinde hali hazırda eğitim alan öğrencilerinin olduğunu ve bugüne kadar 50 binin üzerinde mezun verdiklerini ifade etti.

Yabancı dil eğitimi vererek mezun ettikleri birçok ismi, ticaret, siyaset ve sosyal yaşamda başarılı noktalarda görmekten gurur duyduklarını sözlerine ekleyen Gündoğdu şu açıklamalarda bulundu: “Gündoğdu Group bünyesinde hizmet veren Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy’deki Amerikan Kültür Yabancı Dil kursu ve İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu şubelerimiz, modern bilimsel yöntemler ve bilişim teknolojilerini kullanarak Yabancı Dil Eğitiminde köklü birikimini sürekli yenileyen çağdaş bir eğitim kurumudur.

Okulumuz ve kurslarımız; Genel İngilizce, Sınav İngilizcesi (YDS, TOEFL, IELTS, TOEIC, PROFICIENCY,SAT, GMAT, BULATS, FCE,….), Hızlandırılmış İngilizce, 48 Günde İngilizce, İş İngilizcesi, Mesleki İngilizce, Tüm Diğer Diller,… ile ilgili hizmet vermektedir. Modern ve çağdaş binalarımızda 8-10 kişilik butik sınıflarda hizmet veren eğitim kadromuz; Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun ve alanlarında uzmanlaşmış Türk ve Yabancı eğitmenlerden ve yine Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz öğretmenlerimizden oluşmaktadır.

Eğitmenlerimiz İngilizce öğretmenliği alanında edindikleri deneyimi eğitim teknolojileriyle bütünleştiren tecrübeli bir ekipten oluşmaktadır. Ataşehir Amerikan Kültür Koleji’nden sonra; ikisi Ataşehir, ikisi Ümraniye’de olmak üzere toplam 4 şubemizden sonra şimdi de Çekmeköy şubesinin işletmesini devir alarak 5. şubemizle hizmet ağımızı daha da genişlettik. Yabancı dil eğitimi alarak gerek iş yaşamında gerekse sosyal hayatında kendini geliştirmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Reklamı Geç