Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANKARA’DAN DALGA DALGA YAYILIP ÇEKMEKÖY’E KADAR ULAŞTI..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, durumu iyi olan vatandaşların ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin veresiye borcunu kapatma çağrısı tüm yurda yayıldı. İstanbul’un da dört bir yanından veresiye borcu kapatma bilgileri geliyor. İyilik hareketi bugün de Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın son günlerde başlattığı iyilik hareketi tüm yurda dalga dalga yayılıyor. Mübarek Ramazan ayına yaklaştığımız salgın günlerinde özellikle dar gelirli ihtiyaç sahiplerine yardım yapmanın en kolay ve en etkin yolunun durumu iyi olan vatandaşlar tarafından mahalle bakkallarındaki veresiye defter borçlarının kapatılması olduğunu hatırlatan Başkan Mansur Yavaş’ın kampanyası büyük ses getiriyor. Sosyal medya üzerinden de çığı gibi büyüyen kampanya, Ankara sınırlarını aşarak yurdun dört bir yanında iyiliksever yurttaşlar tarafından uygulanıyor.

Bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Çekmeköy’ün en büyük mahallelerinden Hamidiye Muhtarı Turgay Bozkurt, “Mahallemiz Karabel Gıda Bakkal’ın 17.04.2020 itibariyle veresiye borcu olan vatandaşlarımızın borcu, bir hayırsever tarafından kapatılmıştır. Kendilerine mahallemiz adına teşekkür ederim” bilgisini paylaştı. Adı geçen mahalle bakkalı da kapıya bir yazı asarak bunu duyurdu ve veresiye borcu olan dargelirli vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Muhtar Bozkurt, bugün ayrıca yine kimliğinin gizli kalmasını isteyen bir hayırseverin desteğiyle mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara 25 bin TL değerindeki market alışveriş çeklerini de ulaştırdıklarını söyledi. Mahallelinin veresiye borcunu kapatan hayırseverin kimliği gizli tutulurken Ankara’dan başlayıp yurdun her yanına yayılan iyilik hareketinin önümüzdeki günlerde çok daha yaygınlaşacağı konuşuluyor.  

Reklamı Geç