Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASİAD’DAN BAŞKAN KABAKTEPE’YE TAZİYE ZİYARETİ..

Geçtiğimiz günlerde annesi Huriye

Geçtiğimiz günlerde annesi Huriye Kabaktepe’yi kaybeden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye taziye ziyaretinde bulunan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetimine teşekkür eden Başkan Kabaktepe, “Sizler gibi kıymetli dostların ziyaretleri ile sabır daha kıymetli oluyor” dedi.

Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya yönetimindeki Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, geçtiğimiz günlerde annesi Huriye Kabaktepe’yi kaybeden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye taziye ziyaretinde bulundu. Merhume Huriye Kabaktepe ruhuna duaların edildiği ziyarette sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Bugün ASİAD ailesi olarak acınızı bir kez daha paylaşmak için buradayız ve yanınızdayız. Kıymetli validenizin acı kaybı hepimizi üzmüştür. Rahmeti rahmana kavuşan validenize yüce mevlamdan rahmet, siz kederli aile bireylerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Aynı zamanda bir hemşerileri de olan Ak Parti İl Başkanı Kabaktepe’nin çalışmalarını yakından izlediklerini kaydeden ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Başarılı çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. ASİAD olarak dergi ve gazete gibi yayınlarımızda sizlerin çalışmalarına sıkça yer veriyoruz. Her geçen gün daha da büyüyen ASİAD ailesi olarak, gerektiğinde sizlerle çok rahat iletişim kurabiliyor ve istişarelerde bulunabiliyoruz. ASİAD, bünyesinde her meslek ve alandan farklı yapıları ve kurumları buluşturan ve birleştiren büyük bir sivil toplum kuruluşu. Balkanlar’dan Orta Asya’ya yurt içi ve yurt dışı yapılanmasını sürdüren ASİAD, ülkesine ve milletine bağlı, yerli ve milli bir duruş sergilemeye devam etmektedir. Bu bağlamda sizler gibi ülkesine ve milletine hizmetleri geçen tüm yetkililerimizle her zaman yakın diyalog ve temas halinde olacağız” şeklinde konuştu.

Taziye ziyaretlerinden dolayı ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetimine teşekkür eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yaptığı konuşmasında; “Acımızı paylaştığınız ve yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ben de önümüzdeki en kısa süre içerisinde ASİAD’a konuk olup sizlerle biraraya gelmekten onur duyacağım” dedi.

Reklamı Geç