Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASİAD’dan Başkan Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti!

31 Mart yerel seçimlerinde

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden göreve seçilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a ‘tebrik’ maksatlı ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. İşdünyasının önde gelen sivil toplum yapılanması Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetimi de Başkan Yıldırım’ı ziyaret ederek yeni dönem için başarılar diledi.

Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez göreve seçilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dedi. Karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet havasında geçen ziyaret programında konuşan ASİAD Başkan Yücel Yalçınkaya, Ümraniye’nin yeni dönemde de Başkan Yıldırım ve ekibinin hizmet ve yatırımlarıyla gelişimini ve yükselişini sürdüreceğine inandıklarını ifade etti. Başkan Yalçınkaya, işdünyası olarak her zaman Başkan Yıldırım’ın yanında olduklarını ve destekçisi olacaklarını kaydetti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek işdünyası temsilcilerinin desteğini yanında hissetmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Yıldırım, yeni dönemde de Ümraniye’ye hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Reklamı Geç