Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Asıl önemli olan seçimi kazanmak ve halkın iktidarını kurmak..”

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru gözler adaylarda. Kamuoyu merakla aday olacak isimleri beklerken Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy aday adayı Seyfettin Yıldırım, “31 Mart’ta adayın kim olduğundan daha önemli olan, seçimi kazanmak ve halkın iktidarını kurmak” dedi.

Geçen hafta da yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım, www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı açıklamada adayın kim olduğundan daha önemli olanın seçimi kazanmak olduğunu ifade etti. 31 Mart’ta Çekmeköy kardeşliğini kurarak seçimi kazanacaklarını ve halkın iktidarında şehrin tüm sorunlarına kalıcı çözümler üreteceklerini kaydeden Yıldırım, “Kent yoksulluğunu silip atacağız ve siyasetin de bu yoksulluktan beslenmesine artık geçit vermeyeceğiz” dedi. Halkın parasını halka dağıtacaklarını ifade eden Yıldırım, “Sosyal manada barışçı ve halkçı belediyeciliği hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Yıllardır bu şehrin cadde ve sokaklarında vatandaşla birarada olduklarını hatırlatan CHP Aday Adayı Yıldırım, “Düğününde, cenazesinde, nişanında, nikahında, bayramında, özel gününde velhasıl acı-tatlı her anında milletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım yapmaksızın 300 bin Çekmeköylü komşumuzla her zaman gönül gönüleyiz. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var ve bizler geçmişte yapılan bazı hatalardan ders çıkararak, ayrışmadan, bölünmeden, parçalanmadan yek vücut olacağız. Çekmeköy’ü en az yüzde 55’le kazanacağız ve en az 25 ilçeyi kazanmayı hedeflediğimiz İstanbul’da yeniden seçilecek olan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun oluşturacağı meclis çoğunluğunun sağlanmasına büyük katkıda bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Reklamı Geç