Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ataşehir adayı Coşkun’dan Akşener ziyareti!..

Yoğun çalışma temposunu sürdüren

Yoğun çalışma temposunu sürdüren İYİ Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun, Genel Başkan Meral Akşener’i de ziyaret ederek 31 Mart akşamı kendisine Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı hediye etme sözü verdi.

31 Mart yerel seçim sürecinde adaylığı en erken açıklanan isimlerin başında gelen İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, sahada verimli ve etkin çalışmalara imza atıyor. Tabanda esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra, STK’lardan iş dünyası temsilcilerine pek çok önemli temas gerçekleştiren Coşkun, yoğun geçen bir haftanın son iş gününde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Coşkun, 31 Mart akşamı Akşener’e Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı hediye etme sözü verdiğini açıkladı.

Ataşehir kamuoyunda ilgi uyandıran ziyarete ilişkin bir açıklama yapan İYİ Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun, “Bugün Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettim. Hem yeni yılını kutladım hem de bugüne kadar Ataşehir’de yaptığımız çalışmaları aktardım. Bir de kendisine iyiliğin, gücün ve güzelliğin sembolü olan medusalı bir vazo takdim ettim. Vazonun renginin İYİ Parti rengi olması genel başkanımızın çok hoşuna gitti. 31 Mart akşamı da Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı armağan edeceğimin sözünü verdim. Güveni ve desteği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç