Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR OLUMSUZ HABERLERLE GÜNDEM OLMAYA DEVAM EDİYOR..

CHP’li Başkan Battal İlgezdi

CHP’li Başkan Battal İlgezdi yönetimindeki Ataşehir Belediyesi, yine olumsuz haberlerle gündemde. Geçtiğimiz aylarda ‘Rezidans’ iddialarıyla günlerce manşetlerden düşmeyen Başkan İlgezdi’nin CHP Milletvekili eşi Gamze İlgezdi, bu kez de bölücü terör örgütü PKK’lının cenazesine katılıp gözyaşı döktüğü yönündeki haberler ve bu haberleri sosyal medyada paylaşan eski bir belediye çalışanına dayak olayları ile basında yer aldı. Konuyla ilgili gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye ‘zorunlu açıklama’ başlıklı bir açıklama gönderen Başkan Battal İlgezdi, “Bugün  bazı basın organlarında yer alan eski bir belediye çalışanının darp edilmesine ilişkin haber tamamen yalan ve kasıtlıdır” dedi.

atasehir yine gundemde 0SÜREKLİ OLUMSUZ HABERLERLE GÜNDEMDE..

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, gün geçmiyor ki yeni bir olumsuzluk haberi ile basına manşet olmasın. Geçtiğimiz aylarda, ‘Rezidans’ iddialarıyla günlerce manşetlerden düşmeyen Belediye Başkanı ve Milletvekili İlgezdi çifti, sonraki günlerde de benzer konulardaki haberlerle sık sık gündeme geldiler. Bugün bazı gazete ve televizyonlarda haber olan iddialar ise çok daha vahim.

atasehir yine gundemde 3“GAMZE İLGEZDİ PKK’LI CENAZESİNDE GÖZYAŞI DÖKTÜ” HABERİ…

Geçtiğimiz 2015 yılı Kasım ayında basında genişçe yer alan haberlere göre; “Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ‘Rezidans Kraliçesi’ eşi Gamze İlgezdi terörist cenazesinde gözyaşı döktü. CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, emniyet güçlerine roketatarla saldırırken öldürülen PKK’lı teröristin cenazesine katıldı. Cenazede öldürülen terörist için hüngür ağlayan İlgezdi ‘rezidansları yıkılsa bu kadar ağlamaz’ dedirtti. PKK’lı teröristin cenazesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da katıldı.”

atasehir yine gundemde 2O HABERE KONU VİDEOYU PAYLAŞAN ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANINA DARP İDDİALARI..

Başkan Battal İlgezdi’nin zorunlu açıklama gönderip yalanladığı yeni iddialar ise şu şekilde; “Başkan Battal İlgezdi’nin CHP’li Milletvekili Eşi Gamze İlgezdi’nin PKK cenazesine katılıp gözyaşı döktüğü videoyu 15 Mart günü sosyal medya hesabından paylaşan Şehmuz Gülerce isimli Ataşehir Belediyesi eski personeli, iddialara göre Başkan Battal İlgezdi’nin koruması tarafından önce tehdit edildi sonra da dövülerek darp edildi. Olayın ardından darp raporu alan Gülerce, poliste şikayetçi oldu.”

atasehir yine gundemde 1BATTAL İLGEZDİ DARP İDDİALARINI YALANLADI..

Konunun ulusal basında yine manşetlere çıkması üzerine Başkan İlgezdi bir açıklama göndererek; “Bir yıl önce hamile bir çalışanımızı mesai sonrası sözlü tacizde bulunarak, yol ortasında bıraktığı için işine son verilen eski çalışanın bir yıl aradan sonra hakkımda ki asılsız iddiaları dile getirmesi kasıtlı ve tamamen yönlendirme kaynaklıdır. Burada asıl dikkati çeken ve medya adına üzücü olan ise; bu tür asılsız yalanlardan oluşan senaryonun araştırmadan tarafımıza sormadan haber olarak sunulmasıdır. Söz konusu kişinin açıklamasında yer alan Hamit isimli bir korumam bulunmamaktadır. Bu asılsız iddiaları dile getiren şahıs ve yayınlar hakkında tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtir, söz konusu haberlere itibar edilmemesini rica ederim” dendi.

Reklamı Geç