Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’DE “CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ” KEYFİ..

Türkiye’nin önde gelen Caz

Türkiye’nin önde gelen Caz müzisyenlerini ve müzik türünde dünyada ses getiren sinema filmlerini cazseverlerle buluşturan “2. Caz ve Sinema Günleri” katılımcılara keyif dolu bir festival atmosferi yaşatıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2. Caz ve Sinema Günleri” etkinliği, Türkiye’de caz gitar denince akla gelen ilk isimlerden olan Önder Focan ve Caz müziğin güçlü kadın vokallerinden Dilek Sert Erdoğan’ın birlikte sahne aldığı konser ile başladı. Sandalyeleri ile birlikte AtaPark’a gelen yüzlerce müziksever, açık havada keyif dolu bir yaz akşamı yaşadılar. Konserin hemen ardından Hollywood’un son dönemde en çok ses getiren yönetmenlerinden olan Damien Chazelle’in sinema eseri “Whiplash” izleyicilerle buluştu.

AtaPark’ta düzenlenen 2. Caz ve Sinema Günleri’nin 5 Ağustos’taki etkinlikleri, ülkemizin yeni dönemde en sevilen müzisyenlerinden olan Evrencan Gündüz konseriyle devam edecek. Ardından da sinema tarihinde müzik türünün kült eserlerinden “The Blues Brothers” filminin gösterimi yapılacak.

Etkinliğin 6 Ağustos’taki son gününde ise; müziğiyle ve şarkılarıyla ülkemizin son dönemde parlayan ve fark yaratan müzisyenlerinden Güler Özince sahne alacak. Konserin ardından da yine yönetmen Damian Chazelle’in romantik müzikal temalı filmi “La La Land” cazseverlerle buluşacak.

Reklamı Geç