Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’DE ÇEVRE ÖDÜLLERİ VERİLDİ…

Ataşehir Belediyesi tarafından bu

atasodul3Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Çevre Şöleni kapsamında çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik dikkat çekici etkinlikler düzenleniyor. Şölen kapsamında konusu çevre olan; maket yarışması, afiş yarışması, tiyatro gösterileri, moda defileleri ve atölye çalışmaları yapılıyor.

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni ödül töreninde; maket yarışmasında kazanan okullar ve afiş yarışmasını kazanan öğretmenler ödül ve plaketlerini aldılar. Maket yarışmasının ilkokul kategorisinde 1. olan Ali Fuat Cebesoy İlkokulu,  ödül olarak kazandıkları tablet bilgisayarları Manisa Soma’da eğitim alan 3 çocuğa bağışladı. İlçedeki “En Çevreci Okul Yarışması”nın kazananlarının da belli olduğu törende, en çok pil toplama yarışmasında Ataşehir’in İstanbul’un birinci ilçesi olmasına katkı sağlayan ilk üç okula da ödüller verildi.

atasodul4Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Namık Sürmen,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal ile Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür katılarak kazananlara ödüllerini verdiler.

Afiş Yarışması Jüri Üyeleri olan Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Fevzi Karakoç, Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcıları Yrd. Doç. Gürbüz Doğan Ekşioğlu ve Yrd. Doç. Özlem Mutaf Büyükarman ile Öğr. Gör. Cemalettin Mutver ve Ataşehir Belediyesi Grafikeri Coşkun Pınar’a da emeklerinden ötürü teşekkür plaketi verildi.

atasodul1Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Yeşil Düşün” sloganı ile bu yıl beşincisi düzenlenen “Çevre Şöleni”, birbirinden renkli ve öğretici etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Çevre Şöleni kapsamında öğrencilere yönelik; geri dönüşümün önemini anlatmak ve çevre duyarlığı kazandırmak amacıyla “Dünyayı Kurtaran Çocuk” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Şölen kapsamında ayrıca Küçükbakkalköy Fevzipaşa Caddesi üzerinde Celal Yardımcı Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin atık malzemelerden hazırladığı geri dönüşüm kıyafet defilesi yapıldı.

 

Reklamı Geç