Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ataşehir’de daha güzel bir geleceği birlikte inşa edeceğiz!..”

Yerel siyasetin önde gelen

Yerel siyasetin önde gelen isimlerinden CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay, “Hep birlikte daha güzel bir geleceği inşa edeceğiz; ikinci yüzyılda Ataşehir’de yepyeni bir sayfa açacağız” diyor.

Halkın yoğun talebi ve tabanın beklentileri üzerine göreve talip olan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay, her zaman halka beraber olduğu sahada büyük coşku ve heyecan uyandırıyor. Gittiği her yerde; her görüşten, herkesin yakın ilgisi ve desteği ile karşılanan Doğanay, “Bireyselliği değil, partimizin kurumsal kimliğini; şahısları değil ülkenin geleceğini amaçlayarak Ataşehir halkının hizmetinde olacağım” diyor.

“Yolumuz uzun heyecanımız yüksek” diyen CHP Ataşehir Aday Adayı Beytullah Doğanay, “Ataşehir’i hep birlikte yönetmek, ihtiyaçlarımıza en uygun çözümleri birlikte bulmak, birbirimizi anlamak ve ortak bir gelecek inşa etmek için bu yola çıktık. Hep birlikte daha güzel bir geleceği şekillendirmek için el birliğiyle çalışacağız” şeklinde konuşuyor.

“Ataşehir ve İstanbul Büyükşehir seçimlerini yeniden güçlü bir şekilde kazanmak için gönül ittifaklarımızla onurlu bir yola çıkıyoruz” diyen Doğanay; “Ataşehir; birlik ve beraberliğin, ortak yaşam kültürünün simgesi olacak. Birlikte başaracağız, Gelecek günün geçen günden farkını birlikte yaşayacağız. Hep birlikte daha güzel bir geleceği inşa edeceğiz; ikinci yüzyılda Ataşehir’de yepyeni bir sayfa açacağız. Ataşehir’imizde kentsel dönüşümü “önce insan önce toplum” ilkesi çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Her şey Ataşehir için” dedi.

Reklamı Geç