Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’DEN SONRA BEŞİKTAŞ, SIRADA HANGİ İLÇE VAR?..

İstanbul’daki ilçe belediyeleri arasında

İstanbul’daki ilçe belediyeleri arasında uzun zamandır konuşulan Ak Parti’li hangi belediye başkanı görevden alınacak sorusunun cevabı tam tersine bir hal aldı. İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz ay CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin hakkındaki soruşturmalar nedeniyle görevinden uzaklaştırılma kararının ardından bu kez de Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyeleri Hüseyin Sipahi ile Çetin Karışgil’in görevlerinden uzaklaştırılma kararı gündeme bomba gibi düştü. Şimdi hangi ilçe belediyesi sırada? sorusunu akıllara getiren gelişmelerin devam edeceği konuşuluyor.  

İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, karara belediye önünde yaptığı bir basın açıklamasıyla tepki gösterdi. Hakkındaki ‘FETÖ’ iddiaları ile ilgili olarak “Ailemde ya da sülalemde değil terör örgütü olan bir cemaate herhangi bir cemaate üye bulamazlar” ifadelerini kullanan Hazinedar “İktidarın bu terör örgütünü meşru gördüğü, 17-25 Aralık’tan önce dahi avukat ve iş adamı kimliğimle bu gruplar, terör örgütünün organizasyonuyla minnacık, nokta kadar bir ilişkimiz ne siyaseten, ne ticareten ne sosyal olarak bir iletişimim olmamıştır” dedi. “Yerel belediyecilik tarihinde görülmemiş sayıda inceleme ve araştırmaya tabi tutulduk” diyen Hazinedar, bugüne dek belediye hakkında 180 kez inceleme yapıldığını ancak hiçbir suç tespit edilmediğini vurguladı

CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a gideceğini açıkladı. Tezcan, “Yarın Sayın Genel Başkanımız İstanbul’a gidiyor. Beşiktaş’ı ziyaret edecek ve orada bu konuda, bu haksızlığı Türkiye’ye ve dünyaya genel başkanın ağzından bir kere daha duyuracağız” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç