Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇOK ÇALIŞARAK SANCAKTEPE’Yİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ..”

Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür

Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde ilçe kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştiren CHP Sancaktepe Örgütü, mevcut başkan Muharrem Aydın ile yola devam kararı aldı. İki adayın yarıştığı kongrede Daimi Derin’in aldığı 162 oya karşılık Muharrem Aydın 214 oyla seçimi kazandı…

CHP örgütlerinde başlayan olağan kongre süreçleri devam ediyor. Hafta sonu kongresini Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren CHP Sancaktepe İlçe kongresinde mevcut başkan Muharrem Aydın ile Daimi Derin yarıştı. 162 oya karşılık 214 oyla seçimi kazanan Muharrem Aydın, ilçe başkanlığı görevine devam dedi. CHP il ve ilçe yöneticileri ile partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede konuşan Başkan Muharrem Aydın, 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerini hatırlatarak daha fazla demokrasi ve daha fazla özgürlük şiarı ile yeni nesil siyaset biçimine vurgu yaptı.

İstanbul iktidarını devam ettirmek için Sancaktepe’de çok çalışacaklarının sözünü veren Başkan Aydın, “Bütün partililerimiz ve halkımızla kol kola yürüyerek, insana, doğaya, sanata ve kültüre yakışır evrensel değerlerle toplumun tüm dinamizmleriyle yanyana gelerek mücadele vereceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarım Sancaktepe’de iktidara giden yolda her türlü görev ve sorumluluğu almaya ve gereğini yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç