Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN ALBAYRAK ÜSKÜDAR’DA ROMANLARLA İFTARDA BULUŞTU..

24 Haziran seçimlerine doğru

24 Haziran seçimlerine doğru takvim hızla işlerken siyasiler de saha çalışmalarını hızlandırdı. Üsküdar Belediyesi’nin iftar programında Ak Parti İlçe Roman Komisyonu’nun ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla buluşmasına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, destek sözü aldı.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak, 24 Haziran seçim çalışmalarını Üsküdar’da sürdürdü. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bir süre önce hizmete sunduğu ve Türkiye’de bir ilk olan Selami Ali Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla iftarda buluşan Bakan Albayrak, ‘En Büyük Roman Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atan mahalle sakinlerinden destek sözü aldı. Çıkışta çocuklara oyuncak dağıtan Bakan Albayrak’a yoğun ilgi vardı.

Konuşmasında Romanların kendileri için önemine işaret eden Albayrak, “İlçe Başkanımız beni davet edince dedim ki ‘Roman hemşerilerimiz bizi çok ama  çok sever, onların davetine icabet etmek gerek.’ Bugün sizlere hem  Cumhurbaşkanımızın selamını iletmek hem de onun adına dua istemek için geldim” ifadelerini kullandı. Albayrak’ın, “24 Haziran seçimlerinde uzun adam, başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya var mısınız?” sorusuna Romanlardan güçlü “Evet” yanıtı geldi.

İftar sonrası Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ile Çengelköy’de esnaf ziyareti yapan Bakan Albayrak’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adım başı Çengelköylülerle selfi çekinip sohbet eden Albayrak, bazı esnafların çay ısrarını kırmadı. Albayrak, Çengelköy Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde  masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet ederken, 23’üncü yaşını kutlayan Hafize Genç’in doğum günü pastasındaki mumları üflemesine eşlik ederek kendisine  sağlıklı ve hayırlı bir ömür diledi. Çengelköy Net Taksi Durağı’nda taksicilerle de bir araya gelen  Albayrak, fotoğraf çekiminin ardından ilçeden ayrıldı.

Reklamı Geç