Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Özdemir ve Başkan Yıldırım birlikte açılış yaptı..

Ümraniye Belediyesi Site Mahallesi’nde
Ümraniye Belediyesi Site Mahallesi’nde Soyak Aile Sağlık Merkezi’ni hizmete açtı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Başkan İsmet Yıldırım tarafından açılışı yapılan aile sağlık merkezinde; muayene odası, acil müdahale odası, aşı bebek izlem odası ve laboratuvar gibi birçok alan yer alıyor.

Aile Sağlık Merkezi’nin açılış programına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve vatandaşlar katıldı.

Sağlık hizmetlerini belediye olarak çok önemsediklerini söyleyen Başkan İsmet Yıldırım, “Hizmet siyasetiyle Ümraniye’mizde çalışıyoruz. Nadasa kalmış İstanbul’umuza da Murat Kurum Başkanımızla hizmetlerine kavuşturacağız. Maalesef 2019’da iş bilmez insanımız geldi ve İstanbul’u ne hale getirdi. Hizmetleri İstanbul’a yeniden kazandırmak için Murat Başkanımıza tam destek vermemiz gerekiyor. Açılışını yaptığımız Soyak Aile Sağlık Merkezi’mizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Ümraniyeli kardeşlerimizin hizmetine sunulan aile sağlığı merkezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum ve Başkanımıza da ilçedeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra da İsmet Başkanımız hizmetlerine devam edecek ve İstanbul’da fetret dönemini sona erdirip, Murat Kurum Başkanımızla da İstanbul’u hizmetlerine kavuşturacağız” dedi. Program aile sağlığı merkezinin kurdelesinin kesilmesi ve tesisin gezilmesiyle sona erdi.

Reklamı Geç