Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞARILI İŞ KADINI SEYYİDE ELBEYLİ KOÇ, KADIN KOLU BAŞKANLIĞI’NA ATANDI..

İş dünyası temsilcilerinin buluşma

İş dünyası temsilcilerinin buluşma merkezi Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası Derneği ASİAD, yoğun çalışma faaliyetlerini sürdürüyor. Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya yönetimindeki ASİAD, bir süredir hazırlıklarını yaptığı kadın kolları temsilciliğini de faaliyete geçirdi. ASİAD kadın kolları başkanlığına Dr. Seyyide Elbeyli Koç atandı.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası Derneği ASİAD, yoğun çalışma temposunu hiç düşürmeden yoluna devam ediyor. Hafta sonu Taşdelen’deki dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıda biraraya gelen ASİAD ailesi, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Yeşilay Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, muhtarlar, dernek başkanları, esnaf ve iş insanları ile ASİAD yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programda konuşan Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya, bir süredir üzerinde çalıştıkları ASİAD kadın kollarının artık tam kadro faal olduğunu ve kadın kolu başkanlığına da başarılı işkadını Dr. Seyyide Elbeyli Koç’un atandığını açıkladı.

ASİAD ailesinin kadın kolları ile önemli bir eksikliğini giderdiğini ifade eden Başkan Yalçınkaya, “Bu çatı altında yerelden ulusala, uluslararası alandan ülkeler geneline her sektörden birbirinden kıymetli iş dünyası temsilcilerimiz ve akademik kurul yöneticilerimiz var. Kendi içinde dayanışmayı ön planda tutan ASİAD, ülkesine ve milletine bağlı yatırımcı iş insanlarının buluşma merkezi olmaya devam ediyor. Her zaman dile getirdiğimiz gibi ASİAD bünyesinde ülkesine ve milletine hainlik edenler asla ve asla yer bulamazlar. Ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Sektörlerin sorun, sıkıntı ve taleplerini en üst düzeyde devlet yetkililerimize iletiyor, çözümler için önerilerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

ASİAD Kadın Kolu Başkanı Dr. Seyyide Elbeyli Koç da yaptığı konuşmada, ASİAD çatısı altında ülke ve millet yararına çok güzel işler yapacaklarına inandıklarını kaydetti. Geçtiğimiz yıl aldıkları bir ödül vesilesi ile ASİAD ailesiyle tanıştıklarını kaydeden Koç, “Emeğimizi ve işimizi aşkla yapmamızı fark edip takdir ettiği için başkanımız Yücel Yalçınkaya’ya çok teşekkür ediyorum” dedi. Toplum içerisinde kadının iş dünyasındaki yeri ve önemine vurgu yapan Koç, “Kadının doğru yetiştirilip doğru yönlendirildiği bir düzlemde Türkiye’nin geleceği ve nesilleri daha aydınlık olacaktır. Tüm kadınlarımıza seslenmek istiyorum. Cesur olun, kendiniz olun, yolunuzu başkaları değil siz belirleyin, emek verin, üretin, kendinizi, ailenizi ve işinizi kalkındırın. Bunun için her gününüzü ayrı değerlendirin” şeklinde konuştu.

Programa katılan ASİAD yöneticilerinin tek tek söz alarak görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdiği programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ve Yeşilay Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu da, başarı dileklerini ilettikleri ASİAD ailesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

Reklamı Geç