Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKGÜN; “TÜM HEMŞERİLERİMİZE ULAŞIP, HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ..”

Geçtiğimiz günlerde yaptığı olağanüstü

Geçtiğimiz günlerde yaptığı olağanüstü kongreyle yeni başkan Hüseyin Akgün ve ekibiyle yola devam eden Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, birlik ve beraberlik yolunda hemşerilerin buluşma merkezi oluyor. Yeni dönem için görev ve iş bölümü yapan dernek yönetimine tebrik amaçlı ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri hız kesmiyor. Başkan Akgün, “Her gün daha çok çalışarak daha fazla hemşerimize ulaşacağız ve hiç bir ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayacağız” diyor.

Dudullu merkezindeki yeni yerinde hemşerilerini aynı çatı altında buluşturmaya devam eden Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, yeni başkan Hüseyin Akgün ve yönetimiyle hedef çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Kongre sonrası yoğun bir ziyaretçi trafiğine ev sahipliği yapan dernek merkezi Tokatlı hemşerilerin birlik merkezi oluyor. Genel kurulda da ifade ettiği gibi daha çok çalışarak tüm hemşerilerine ulaşacaklarını ve Tokatlı herkesi hiçbir ayrım gözetmeksizin kucaklayacaklarını her fırsatta dile getiren Dernek Başkanı Hüseyin Akgün, “Gençliğimiz, enerjimiz, zamanımız, ekibimiz, imkanımız ve daha önemlisi Tokat sevdamız var oldukça, çok daha güzel işler başaracağımıza inancım tam” diyor.

Tokatlı ilçe dernek yönetimleri, siyasiler ve iş insanlarının dernek merkezine yaptıkları ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Hüseyin Akgün, “Öncelikli hedefimiz hemşerilerimiz arasında birlikteliği oluşturmak. En kısa süre içerisinde sağlayacağımız birlik ve beraberlik sayesinde Tokatlı’nın gücüne güç katacağız. Dayanışma ve paylaşma ruhuyla hemşerilerimizin sosyal, siyasal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sunacağız” şeklindeki söylemleriyle duygularını paylaşıyor.

Tokat’ın önde gelen tanınmış iş insanlarından Arslan Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Arslan, Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’nin yeni merkezini ziyaret ederek yeni başkan Hüseyin Akgün ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Anlamlı ziyarette hemşerilerin birlik ve beraberliği yolunda güzel mesajlar verildi. Dernek Başkanı Hüseyin Akgün, Tokat’ın önemli değerlerinden olan İş insanı Veli Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ümraniye’de faaliyet gösteren Pazar Kazovalilar Dernegi Başkanı Osman Samur ve yönetim kurulu, Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’ni ziyaret ederek yeni başkan Hüseyin Akgün ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Turhal Ulutepeli hemşeriler, yeni seçilen Başkan Hüseyin Akgün ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek başarı dileklerini ilettiler.

Ak Parti Ümraniye Meclis Üyesi Ve İFADER Başkanı Orçun Şekercioğlu da Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’nin yeni merkezini ziyaret ederek yeni başkan Hüseyin Akgün ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Reklamı Geç