Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ALBAYRAK; “BİZLERİN SESİ, GÖZÜ, KULAĞI OLUYORSUNUZ..”

Her 10 Ocak Gazeteciler

Her 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek günlerini kutlayan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, bu sene de gazeteciler gününü unutmadı. Dernek merkezinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetecilerle buluşan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Sahada emek sarfederek bizlerin sesi, gözü, kulağı olan sizlerin gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Dernek merkezindeki yerel basın buluşmasında gazeteciler gününü kutlayan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, bölgede görev yapan gazetecilerle biraraya geldi. Sosyal ve kültürel etkinlikler başta olmak üzere bir çok alanda faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Çekmeköy’ün ilk göz ağrısı ÇEKSİAD’ın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Siz basın mensubu arkadaşlarımız da her zaman bizlerle birlikte oldunuz ve bizlerle birlikte yol yürüdünüz. Çalışmalarımızın kamuoyuna daha fazla duyurulması hususunda her biriniz gayret ve emekler sarfettiniz. Bizlerin sesi, gözü, kulağı oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, mesleğinizde başarılar diliyor ve Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

ÇEKSİAD olarak önümüzdeki aylarda daha aktif ve daha faal bir dönemin planlarını yaptıklarını anlatan Başkan Albayrak, “Yine kamuoyunda ses getirecek çalışmalarımız olacak. Alanında önemli başarılara imza atmış isimleri ÇEKSİAD çatısı altında ağırlayarak, üyelerimize ve iş dünyasına yararlı bilgiler aktarmasını sağlayacağız. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu programları takip edip kamuoyuna aktarmasını dileriz” dedi. Gazetecilerin de söz alarak mesleki yaşanmışlıkları ve ÇEKSİAD’a ilişkin anılarını dile getirdiği programın sonunda günün anlam ve önemine binayen hediye takdimi yapıldı ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklamı Geç