Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Alper Yeğin’den “Açık, net ve şeffaf olacağız” mesajı..

Başkan Alper Yeğin yönetiminde

Başkan Alper Yeğin yönetiminde Mayıs ayı oturumlarını tamamlayan Sancaktepe Belediye Meclisi, ikinci toplantısında da önemli kararlara imza attı. Yeni dönemde başlatılan canlı yayınla isteyen herkesin istediği yerden anında izleyebileceği şeffaf toplantılara evsahipliği yapacak olan Sancaktepe Belediye Meclisi ikinci toplantısının açılışını yapan Başkan Yeğin, muhalefetin sözlü ya da yazılı tüm sorularına da en açık ve en hızlı şekilde cevap vereceklerini kaydetti.

Sancaktepe Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantılarını tamamladı. İkinci oturumunu da Başkan Alper Yeğin yönetiminde gerçekleştiren belediye meclisi, artık canlı yayınla isteyen herkesin istediği yerden izleyebileceği şeffaf toplantılara ev sahipliği yapacak. Mayıs ayı ikinci oturumunda da önemli kararlara imza atan meclisin açılışını gerçekleştiren Başkan Yeğin, geçmiş dönemlerde yaşananların aksine muhalefet üyelerinin yazılı ya da sözlü tüm sorularına da en açık ve en hızlı şekilde cevap vereceklerini ifade etti.

Gündem dışı konuşmaların ardından 15 maddelik gündem maddelerine geçildi. 6 . maddede yer alan 2023 yılı kesin hesap cetvelinin oyçokluğu ile kabul edildiği toplantıda iktidar partisi CHP adına ret oyu veren Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili İlknur Ünlü, geçmiş dönemde hesap gelir, gider ve ihalelerinin şeffaf yapılmadığını, yandaş firmalara ihaleler verildiğini ve kendilerine borç batağına batırılmış bir belediye teslim edildiğini kaydetti. Ünlü, geçmişte şeffaf bir yönetim anlayışının olmadığını kendilerinin yeterince bilgilendirilmediği ifade etti. Ünlü, 2023 yılı bütçesi kadar 2024 yılına borç bırakılmasının sorgulanması gerektiğini de sözlerine ekledi. İşte Sancaktepe Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci toplantısı:

Reklamı Geç