Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çerkez’in ilk programı ÇEKSİAD oldu..

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın geleneksel iftar daveti bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. İlçenin çiçeği burnunda yeni belediye başkanı Orhan Çerkez’in ilk programına katıldığı iftarda konuşan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, ülke olarak ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğimizi ama bunun düzelmesinin mümkün olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Orhan Çerkez de, “Bu şehre yapacağımız her hizmet ve yatırımı sizlerle birlikte istişare ederek planlayacağım” dedi.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD merkezindeki iftar davetine Belediye Başkanı Orhan Çerkez, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, meclis üyeleri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı. Programda davete icabet eden konuklarına teşekkür eden ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, ilçenin yeni belediye başkanı Orhan Çerkez’e başarılar diledi. Albayrak, “Bu şehre ve millete yapacağınız her güzel ve olumlu hizmette geçmiş dönemlerde olduğu gibi yanınızda ve destekçiniz olacağız. Her zaman işbirliği ve istişare halinde olacağız” şeklinde konuştu.

Ülke ekonomisine yönelik genel değerlendirmelerde bulunan ÇEKSİAD Başkanı Albayrak, yüksek faiz, enflasyon, sürekli artan kur ve dengesiz piyasaların iş dünyasını sarstığını, yatırımcının her geçen gün daha ağır şartlar altında kaldığını ifade etti. Geçmişte alınan bazı tedbirler ve uygulanan politikalarla bu gibi zor şartların giderildiğini hatırlatan Albayrak, yapılacak bazı çalışmalarla yine düzlüğe çıkılabileceğini anlattı.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada seçim öncesi ziyaret ettiği işadamları derneğinin kendisine uğur getirdiğini ve mazbatasını alıp görevi devir-teslim aldığı günün ilk akşamında da bu davete katılmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. İşadamları ile her zaman yakın temas ve işbirliği içerisinde olacaklarını anlatan Başkan Çerkez, “Bu şehri sizlerle birlikte planlayacağız ve yöneteceğiz. Yapacağım her işi sizlerle istişare edeceğim. Bize yardımcı olunuz. Çekmeköy’ü hep birlikte kalkındıralım” dedi.

Reklamı Geç