Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN DİLAVER KOÇ; “AZİMLİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK..”

Genel Başkan Meral Akşener

Genel Başkan Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti, 5. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Tüm yurtta il ve ilçe başkanlıkları tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakılarak basın açıklaması yapıldı. Çekmeköy İlçe Başkanlığı da Taşdelen Atatürk anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Teşkilat mensuplarının katıldığı programda basın açıklaması yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde, siyasal yaşamında adını altın harflerle yazdıran İYİ Partimiz, bugün 5. yaşını doldurdu. Ülkemize milletimize kutlu olsun” dedi. Başkan Dilaver Koç, şunları kaydetti: “Her şey, gençlerin geleceğini, çocukların ülkelerine aidiyetini düşünen bir Türk kadınının, Türkiye’nin kendisine en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde, binbir zorluğa göğüs gererek yaktığı bir kıvılcımla başladı. Parti içi demokrasi arayışı, iktidarın doğrudan müdahalesiyle, yerel mahkemelerce engellenen bir demokrasi mücadelesi, bugün bambaşka bir geleceğin ortaya çıkmasını sağladı. Her türlü kötülükten, art niyetten, kapatılan salonlardan, karartılan ışıklardan, atılan iftiralardan, her şeye ama her şeye rağmen yine İYİ’lik filizleri yeşerdi.

Bugün, Türkiye’de değişime dair bir inanç, umutları koruyan tazelik, her şeye rağmen yüzleri gülümseten bir ortak gelecek inancı varsa, bunun sebebi İYİ’lik filizlerinin büyümesi, çiçek açmasıdır. Bugün, Türkiye’de çoğulculuk, demokrasi, katılımcılık, kalkınmacılık ve vatan sevgisi konuşuluyorsa, bunda en büyük pay sahibi cesurlar hareketidir. Ama mücadelemiz bununla sınırlı kalmayacak.

Açan çiçekler olgunlaştığında, Türkiye’deki demokrasi de olgunlaşacak ve cesur bir Türk kadınının önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeniden ciddiyetini, Türk Milleti de yeniden hürriyetini kazanacaktır. Yüz yıldan fazla zaman önce, küçük bir vapurda yanan umut ışığı, bugün yeniden içimizi, umudumuzu, önümüzü aydınlatıyor.

Bu ışık ki İYİ’lik çiçeklerini besliyor, büyütüyor ve güçlendiriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadronun ışığı, ülkemizin üzerine çöken karanlığı aydınlatmaya da elbette yetecektir. Bu mücadelede en büyük azmimiz, İYİ Parti’nin varlık sebebi de işte bu azimli mücadele ve kararlılıktır. Bir sonraki doğum günümüz, aynı zamanda yeni bir dönemin doğumu olacaktır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, bambaşka bir Türkiye’yi inşa edecek İYİ’ler hareketinin 5. yılını kutluyorum.”

Reklamı Geç