Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ERDAL ALBAYRAK; “BASIN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR”

Basın Sorumlusu Halis Görken

Basın Sorumlusu Halis Görken ve Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Alkılıç, Durmuş Tanış, Şeref Aksoy, Cahit Sarıçiçek ve Rahim Oflaz ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölge yerel basın temsilcilerini kahvaltıda ağırlayan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, her yıl olduğu gibi bu sene de gazeteciler gününü unutmadı.

ceksibasın2Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, bu sene de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Bölgemizde gazeteciler gününü ilk kez kutlayan kurumların başında gelen ÇEKSİAD, bu sene de bir kahvaltı daveti vererek yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, yerel basına her zaman büyük önem ve değer verdiklerini hatırlatarak; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, işlerinizde hayır ve bereket diliyorum” dedi.

ceksibasın3Basının önemine değinen Albayrak; “Toplumun gözü ve kulağı sizlersiniz. Dolayısı ile işiniz hem zor hem de büyük önem arz ediyor. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak sizler aracılığı ile topluma ulaşıyoruz. İstişare ve diyalog sürecimiz her zaman devam edecek” şeklinde konuştu. ÇEKSİAD Basın Sorumlusu Halis Görken de, tüm yerel basın temsilcileri ile her zaman yakın istişare ve diyalog içerisinde olduklarını kaydederek bundan sonra da yakın temaslarda olacaklarını söyledi. Görken, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

ceksibasın4Toplatı sonunda ise toplu fotoğraf çekimi vardı. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, fotoğraf makinasını alarak gazetecilerin fotoğrafını çekti.

Reklamı Geç