Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ERDEM STK’LARIN YANINDA

Yoğun hafta sonu programı

Yoğun hafta sonu programı çerçevesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem geçen hafta sonu da ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve dernek organizasyonlarına katıldı.

erdemstk4Geçtiğimiz hafta sonu ilk olarak Başkanlığını Hüseyin Şimşek’in yaptığı Zara Eymir Derneği yönetim kurulu ile Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, daha sonra Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nde Demokrasi Caddesi Esnaf heyeti ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

erdemstk2Toplantıların ardından ilçede faaliyet gösteren derneklerinin düzenlemiş olduğu piknik organizasyonlarına katılan Başkan Erdem, Başkanlığını Masim Gölek’in yaptığı ve Ömerli Piknik alanında Emek Mahallesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından düzenlenen pikniğe katıldı. Burada dernek yöneticileri ve halk tarafından yoğun ilgi ile karşılanan ve Dernek Üyeleri ile sohbet ederek, onları dinleyen Başkan Erdem, mevcut çalışmalarla ilgili bilgi alırken vatandaşların samimi ilgisinden dolayı teşekkür etti.

erdemstk1Buradaki programın ardından, Başkanlığını Mustafa Tepe’nin yaptığı Zara Kaplan Köyü’nün Ömerli Hüseyinli Köyü’nde düzenlediği pikniğe katılan Başkan Erdem daha sonra, Başkanlığını Yunus Gül’ün yaptığı Koyulhisar Aydınlar Köyü’nün Yansı Piknik alanında düzenlediği pikniğe Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile beraber katıldı. Sivaslı Hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkanımız Erdem, ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sivaslılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

erdemstk3Erdem, daha sonra Şahin İnce’nin başkanlığını yaptığı Ordu Gölköy Süleymaniye Köyü Derneği’nin pikniğine katıldı.Erdem, piknik gezilerinin ardından son olarak Sivas Merkez Köyleri Futbol Turnuvası’nın final maçını izlemek üzere Sarıgazi Stadı’na geldi. Heyecanla geçen final müsabakasının ardından şampiyon olan İlkindispor’a kupasını takdim ederek turnuvada dereceye giren tüm takım futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

erdemstk5Gitmiş olduğu tüm etkinliklerde halkın sıcak ilgisi ve samimiyetinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Erdem, ailelerle sohbet ederken Sancaktepe’deki çalışmalardan bahsetti. Üyeler de Erdem’e dernek faaliyetlerinden ve mevcut projelerden bahsettiler. Erdem, tüm dernek yöneticilerine böylesine güzel organizasyonlardan ötürü teşekkür ederek başarılı çalışmalarının sürmesi temennisinde bulundu.

Reklamı Geç