Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN KASIMAY; “TEK ÇARE YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARI..”

Hafta sonu 7. Olağan

Hafta sonu 7. Olağan kongresini gerçekleştiren Saadet Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı, mevcut başkan Yakup Kasımay ve yönetimine güven tazeledi. İsrail’in Gazze’de uyguladığı insanlık dışı zulmün en sert şekilde lanetlendiği kongrede konuşan Başkan Kasımay, “Bunlar mitingden, kınamadan anlamaz. Bunlar dayaktan, güçten anlar. Mitingi Ugandalılar da yapıyor” diyerek iktidarın Filistin’i kınama mitingini eleştirdi. Yerel seçimleri işaret eden Kasımay, “Milli Görüş yeniden işbaşına gelecektir” dedi.

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı, 7. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede tek liste halindeki Mevcut Başkan Yakup Kasımay ve yönetimi güven tazeleyerek göreve devam etti. SP İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, DEVA Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, CHP ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrenin divan başkanlığını Hüseyin Oruç yaptı.

İsrail’in Filistin Gazze’de çocuk, kadın, genç yaşlı demeden uyguladığı insanlık dışı zulmün en sert şekilde lanetlendiği kongrede partililere hitap eden Başkan Yakup Kasımay, “AK Parti düşerse Gazze düşer diyorlardı. Ne oldu şimdi bakın orada insanlar çoluk çocuk demeden kıtır kıtır doğranıyor. Bunlar tarihten beri hep böyleydiler. Her zaman ihanet içerisinde olan zalim İsrail hep zulüm yaptı. Bunlar dayaktan güçten anlar. Mitingi Ugandalılar da yapıyor. Bizim 5 milletvekilimiz Gazze sınırında. Acilen Milli Görüş iktidarına ihtiyaç vardır. Yenide teşhis, yeniden doktor, yeniden tecrübe aramanıza gerek yok. Milli Görüş kadrolar işbaşına gelsin yeter” dedi.

Ekonomiye de sert eleştiriler getiren Yakup Kasımay, “Maliye Bakanı Sayın Şimşek göreve geldiğinde dolar 20 lira idi şimdi 30 liraya dayandı. Bu ülkede evlenme yüzde 20 azalırken boşanmalar yüzde 47 artmış. Ümraniye’de 20 bin liradan aşağı kira yok. Millet birbirinin gırtlağını sıkıyor. Herkes kendince haklı. Maalesef ülkenin geldiği durum içler acısı” dedi. Yaklaşmakta olan Mart 2024 yerel seçimlerine de değinen Kasımay, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Ümraniye’nin ihtiyaçları giderilmedi. İmar, mülkiyet sorunları ranta dayalı bir bakış açısıyla çözülemez. Bu işi ehil olanlara emanet etme vakti gelmiştir ve önümüzdeki yerel seçimde Milli Görüş Ümraniye’den yeniden ayağa kalkacaktır. Bu salondaki bu ekiple Milli Görüş yenden iktidar olacaktır” şeklinde konuştu.

Divan Başkanı Hüseyin Oruç da yaptığı konuşmada iktidar partisini sert sözlerle eleştirdi. Oruç, “Ak Parti ile Saadet Partisi arasındaki fark biz Okçular Tepesi’nde nöbet tutuyoruz onlar BOP’çular tepesinde” dedi. SP İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da İsrail zulmünün derhal son bulması için acil girişimlerde bulunulması gerektiğini kaydetti.

Reklamı Geç