Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN KORAY ÇALIŞKAN; “MODOKO’YU GURURLA TEMSİL EDİYORUZ..”

50. yılını muhteşem bir

50. yılını muhteşem bir gala gecesiyle kutlayan Mobilyanın Başkenti MODOKO, anlamlı bir organizasyona imza attı. Kızılay’dan Lösev’e, Tema Vakfı’ndan Darülaceze’ye çeşitli hediyelerin gönderildiği gecede yapılan çekilişte çıkan otomobil de Ümraniye polisine hedeye edildi. MODOKO’ya bugüne kadar başkanlık yapmış isimlere plaket takdim edilen gecede konuşan Başkan Koray Çalışkan, “MODOKO’yu, teslim aldığımız günden bugüne arkadaşlarımla birlikte gururla temsil ediyoruz. Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür” dedi.

“Mobilya’nın başkenti” sloganıyla hizmet veren, Türkiye’nin mobilyacılar sitesi MODOKO, kuruluşunun 50. yıldönümünü muhteşem bir gala gecesiyle kutladı. Türk halk müziğinin ünlü ismi Sevcan Orhan’ın sahne aldığı Kartal Titanik Otel’deki coşkulu geceye; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İMES Başkanı Kemal Akar, Ümraniye Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Suat Yazıcı, Ümraniye SGM Müdürü Olkan Uzman ve daha pek çok seçkin konuk katıldı.

Kuruluşundan bugüne MODOKO’da yöneticilik yapmış başkanlara plaket takdim edilen gecede 50. yıl anısına yapılan hediye çekilişleriyle Türk Kızılay’ı, Çocuk Esirgeme Kurumu, Darülaceze, Lösev, Türkiye Sokak Çocukları Vakfı, Tema Vakfı ve Engelliler Vakfı’na birbirinden anlamlı hediyeler gönderildi. Gecenin en büyük ödülü araba ise Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın çekilişiyle Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne verildi. Gecede ayrıca geçmişten bugüne MODOKO’nun 50 yılını anlatan bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Halk oyunu ekibinin dans gösterileriyle renk kattığı gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Sevcan Orhan konseri vardı.        

Gecede bir konuşma yapan MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, “Değerli ortaklarımız, işletmecilerimiz ve değerli konuklarımız, 50. yılını kutladığımız gala gecemize hepiniz hoş geldiniz. Bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluyuz. Böylesi anlamlı bir gecede, bizleri yalnız bırakmadığınız için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan 50 yıl önce,1969 yılında, temellerinin atıldığı MODOKO Mobilyacılar Sitesi’nde, o günlerden bu günlere emeği geçmiş bütün üyelerimize, işletmecilerimize, başkanlarımıza, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Ülkemizin ve mobilya sektörünün gözbebeği MODOKO’yu, büyüklerimizden teslim aldığımız günden bugüne arkadaşlarımla birlikte gururla temsil ediyoruz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Çalışkan şunları kaydetti: “Bu yolda gecemizi gündüzümüze katarak birçok proje üretiyor ve bunları teker teker hayata geçiriyoruz. Bu bayrağı çekinmeden bizlere teslim eden üyelerimize ve büyüklerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür. Biz bu mücadelenin içinde olmaktan mutluyuz. 50 sene önce tüm zorluklara rağmen büyük azim ve özverili bir girişimle başlayıp, dünyanın en büyük mobilya sitesi olarak kurulan MODOKO’yu  bugün de aynı vizyonla sektörünün lokomotifi olarak içe dönük değil global bir marka haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Mobilya sektöründeki diğer temsilcileri de rakip olarak değil, onlarla birlikte, birlikten güç doğar mantığıyla hep beraber güç birlikteliği yaparak, işletmecilerimize, üyelerimize, sektörümüze ve ülkemize faydalı projeler üretme vizyonumuza da adım adım ilerlediğimizi buradan paylaşmak istiyorum. Böylesi büyük bir vizyonu gerçekleştirmek için göreve geldiğimiz günden buyana bizlere desteklerini esirgemeyen üyelerimize ve işletmecilerimize teşekkür ediyor ve medarı iftiharımız olan işletmecilerimizi katkılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.”

Reklamı Geç