Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Melda Tanişman Tutan, “Değişim sırası artık belediyede..”

İlçe başkanı Melda Tanişman

İlçe başkanı Melda Tanişman Tutan’la Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişimin öncülüğünü yapan Çekmeköy İlçe Örgütü, 31 Mart seçimlerine de iddialı hazırlanıyor. Belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylarıyla sabahın seherinden gecenin yarılarına kadar alanda vatandaşlarla biraraya gelen ilçe yönetimi, sahayı boş bırakmıyor. İlçe Başkanı Tutan, “Değişim sırası artık Çekmeköy Belediyesi’nde” diyor..

İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan yönetimindeki CHP Çekmeköy Örgütü, aday adaylarıyla adeta sahanın tozunu atıyor. 21 mahallede planlanan 3 ayrı çalışmanın ilk bölümünde merkez 5 mahallede belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylarıyla, yoğun halk temasları gerçekleştiren ilçe başkanlığı, verimli bir güne imza attı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren çarşı-pazarda vatandaşlarla biraraya gelen aday adayları ve ilçe yönetimi, talep ve beklentilere yönelik tüm verileri de kayıt altına aldı.

CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve ilçe yöneticileri, Belediye Başkan Aday Adayları Seyfettin Yıldırım, Orhan Çerkez, İlhan Bayram, Ayşen Muştu ve Düzgün Çorum ile meclis üyesi aday adaylarının katıldığı ilk gün çalışmaları kapsamında; Merkez Mahallesi’nde sabah cami cemaati ile biraraya gelindi ve simit ikramı yapılarak sohbet edildi.

Partililer daha sonra Madenler Metro durağında işe yetişmeye çalışan vatandaşlarla selamlaşıp kahvaltılık ikramında bulundular ve günün ilk saatleriyle birlikte Şahinbey Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri yaparak hayırlı işler dileklerini ilettiler. Yine günün ilk saatlerinde Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda sabah sporu yapmaya gelen vatandaşlarla selamlaşıp ayak üstü sohbet eden partililer, Çekmeköylüler’in talep ve beklentilerini dinlediler.

Çekmeköy Kapalı Pazar Alanı ÇEKPA’da Salı pazarı esnafını ve alışverişe gelen vatandaşları da selamlayan CHP aday adayları ve ilçe yöneticileri, alışveriş torbaları hediye ettikleri halkın dertlerini dinlediler. “Her şey ateş pahası, bu torbaları neyle, nasıl dolduracağız” diye soran vatandaşlar, hayat pahalılığından yana şikayetçi oldu. Vatandaşın alım gücünün her geçen gün düştüğünü anlatan pazarcı esnafı da satış yapamamaktan yana dert yandı.

Çekmeköy’ün 21 mahallesinde her cadde ve her sokakta, esnafından ev hanımına herkesin kapısına varacaklarını ve 31 Mart akşamına kadar durmaksızın çalışacaklarını gazetemize anlatan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, belediye başkanından meclis üyesine, aday adayı olmuş herkesin görev alacağı yerel yönetim masası ile başarıya giden yolun taşlarını döşeyeceklerine inandıklarını kaydetti. Tüm aday adaylarının adaylaşan isim etrafında kenetleneceğini ifade eden Başkan Tutan, “Hepimiz aynı hedefe birlikte yürüyeceğiz” dedi. Çekmeköy’de değişim ikliminin hakim olduğunu söyleyen Tutan, sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışını kurmakta kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

Reklamı Geç