Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Orhan Çerkez’in ilk nikah kıyma merasimi..

Bölgemizin önde gelen tanınmış

Bölgemizin önde gelen tanınmış isimlerinden, Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği önceki dönem başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen’in oğlu Eyüp Evsen, yine kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Av. Sıla Yağcı ile hayatını birleştirerek ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler. Siyaset ve işdünyasından çok sayıda konuğun katıldığı gecede ilk nikahını kıyan Çekmeköy’ün yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez genç çifte mutluluklar diledi.

Hafta sonu görkemli bir düğün ve nikah merasimi ile Evsen ve Yağcı Aileleri muradına erdi. Bölgemizin önde gelen tanınmış isimlerinden, Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği önceki dönem başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen’in oğlu Eyüp Evsen, yine kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Av. Sıla Yağcı ile hayatını birleştirerek ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler.

Siyaset ve işdünyasından çok sayıda konuğun katıldığı gecede ilk nikahını kıyan Çekmeköy’ün yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez genç çifte mutluluklar diledi. Damat babası Yücel Evsen, bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Siyaset ve işdünyasından davetliler de çiftin nikah şahitliğine yaptı. Yerel Gazete olarak; genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken Evsen ve Yağcı ailelerine ‘hayırlı olsun’ diyoruz.

Reklamı Geç