Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN, HİZMETLERİ YERİNDE TEST EDİYOR..

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal ve kültürel belediyeciliğe hatta kentsel dönüşüme varana kadar kısacası hayatın her alanında önemli yatırımlar yapan Üsküdar Belediyesi, kent içi ulaşımda ilçe halkının rahatı için bütün imkanları seferber ediyor. İETT’nin hizmete açılan yeni otobüs hatlarını sabahın ilk ışıklarında ekibiyle birlikte test eden Başkan Türkmen, lokum ikram ettiği Üsküdarlılar’dan teşekkür cevapları alıyor.

uskudar iett yeni hat 5“Daima hizmet, daima Üsküdar” anlayışıyla var gücüyle çalışan Üsküdar Belediyesi ve İETT, yeni bir işbirliğine daha imza atarak Ünalan – Uzunçayır Metrobüs – Harem – Üsküdar güzergâhına yeni bir otobüs seferi ekledi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açılan İETT otobüsünün ilk seferi Ünalan Mahallesi’nden gerçekleşti. İETT otobüsünde yolculuk yapan Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, yolculara lokum ikram etti. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği Başkan Türkmen’in hizmet testi renkli görüntülere sahne oldu. Yol boyunca vatandaşlarla sohbet eden Türkmen, özellikle kentsel dönüşüm noktasında aldığı sorular karşısında; Üsküdar’ın önümüzdeki zamanda sürpriz gelişmelere hazır olması gerektiğini ifade etti.

uskudar iett yeni hat 4GEBZE-HAREM HATTI DA ÇOK YAKINDA AÇILACAK!

Ünalan – Uzunçayır Metrobüs – Harem – Üsküdar güzergâhında çalışacak olan yeni İETT otobüs hattı seferlerine başladı. Henüz sefer numarası belli olmayan otobüs hattının sabah ve akşam 3’er defa yola çıkacağı bilgisi verildi. An itibarıyla deneme seferleri yapılan uygulamanın kısa süre içerisinde standart seferler arasına katılacağı açıklandı.

uskudar iett yeni hat 6Açılan hat hakkında bilgi veren Türkmen: “Bugün yine Üsküdar’da çok güzel bir başaranın, hizmetin ilk seferine çıkıyoruz. Üsküdar’ımızın en güzel mahallelerinden birisi ve Üsküdar’ımızın en eski, yerleşim yeri olarak huzurlu mahallelerimizden birisi Ünalan mahallemizde yıllardır bir talep olan yıllardır bir eksikliği hissedilen otobüs hattının ilk seferine bugün İnşallah hep birlikte çıkıyoruz. Üsküdar’ımızın bu Ünalan mahallesinden kalkacak olan bu otobüslerimiz Uzunçayır’dan E-5’e inecek, E-5’ten diren Üsküdar’a inecek. Bu bölgeden vatandaşlarımız Üsküdar’a inmek için artık mahalle aralarındaki trafiğe takılmadan E-5’ten hızlıca hiç vakit kaybetmeden Üsküdar’a gitmenin daha sonra Üsküdar’dan dönmenin mutluluğunu yaşayacak.  Şimdilik sabah ve akşam 3’er sefer olmak üzere başlıyoruz. İnşallah devamı gelecektir” dedi.

uskudar iett yeni hat 1

uskudar iett yeni hat 2

uskudar iett yeni hat 3

Reklamı Geç