Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TUTAN; “AYNI YOLDA AYNI HEDEFLERE YÜRÜYORUZ..”

31 Mart 2024 yerel

31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru toplumun tüm kesimleriyle biraraya gelerek kamuoyunun talep ve beklentilerine kulak veren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 21 mahalle muhtarıyla buluşup gelecek hedeflerini masaya yatırdı. İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, “Demokrasimizin temel taşı siz muhtarlarımızla aynı yolda aynı hedeflere yürüyoruz” dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik saha çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimleriyle buluşmalarını sürdürüyor. 21 mahalle muhtarıyla sabah kahvaltısında biraraya gelerek Çekmeköy’ün geleceğini konuşan CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, hem talep ve beklentileri dinledi hem de yerel seçime ilişkin mesajlar verdi. “Demokrasimizin temel taşı siz değerli muhtarlarımızla aynı yolda aynı hedeflere yürüyoruz” diyen Başkan Tutan, “Hep birlikte yaşadığımız Çekmeköy’ümüzü elbirliği ile gelecek güzel yarınlara taşımakta kararlıyız” dedi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Karakaya Özdemir, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ünal Bellek, İBB Meclis Üyesi Murat Cirav, Belediye Meclis Üyesi Sami Yayla ve bazı ilçe yöneticilerinin katıldığı muhtarlar buluşmasına; Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve tamamına yakın mahalle muhtarları katıldı. Yerel seçim gündemine ilişkin konuların ele alındığı buluşmada konuşan muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaçları dile getirdiler. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapmakla sorumlu olduğu altyapı, ulaşım, kreş ve sosyal alanlar gibi talepleri İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve meclis üyelerine aktardılar.

Davetlerine icabetleri için muhtarlara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, kısa bir süre önce göreve geldikleri kongrenin ardından başlattıkları yoğun çalışma temposunu her geçen gün artırarak sürdürdüklerini ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy’de değişimi mutlaka gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydeden Başkan Tutan, “Toplumun tüm kesimleri ile sürekli biraradayız. Halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda belirlenecek belediye başkan adayımız ve kadrosuyla milletimizin huzuruna çıkıp, geleceğin Çekmeköy’ü için uygulamaya koyacağımız plan, proje ve programımıza destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç