Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YALÇINKAYA; “ASİAD, İŞDÜNYASININ BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜDÜR..”

İş dünyasında birleştirici gücüyle

İş dünyasında birleştirici gücüyle ulusal ve uluslararası yapılanmasını her geçen gün daha da geliştiren Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, radyo ve televizyon dünyasının ünlü isimleriyle gerçekleştirdiği medya buluşmasında önemli mesajlar verdi. ASİAD’ın iş dünyasının birleştirici gücü olduğunu kaydeden Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya, milli ve manevi değerlere bağlı ASİAD ailesinin PKK’sından FETÖ’süne her türlü terörün sonuna kadar karşısında durup devletinin ve milletinin yanında yer aldığını bir kez daha vurguladı.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD’da kahvaltılı istişare toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı vesilesi ile radyo ve televizyon dünyasından ünlü isimlerle medya buluşması gerçekleştiren ASİAD, verimli bir programa daha ev sahipliği yaptı. TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın, Radyo 7 Programcısı Umut Öztürk ve Radyo Turkuaz Programcısı Hopdedik Ayhan gibi isimlerin katıldığı toplantıda önemli mesajlar verildi. Programın başlangıcında ASİAD’ın yapılanması ve üye potansiyeline ilişkin bilgiler verildi. 400’ün üzerinde üyesiyle ASİAD’ın Avrupa’dan Asya’ya dünyanın çeşitli ülkelerinde ve yurt içinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

ASİAD yöneticisi iş insanlarının katıldığı programda konuklarını selamlayan Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya, “Bugün medya dünyasının sevilen ve izlenen isimleri ile birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz. Kendileri ASİAD ailemizin daha fazla tanınırlığına destek olmak için aramızdalar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. “Bizim yapımızın asıl amacı milli birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına milli hassasiyetleri esas alarak aksiyon alacak bir sivil toplum kuruluşu oluşturmak” diyen Yalçınkaya, “ASİAD çok farklı bir kuruluş ve ASİAD’ın kuruluş felsefesinde daha güçlü Türkiye hedefleri vardır. Tüm sektörleri biraraya getiren, birleştirici gücüyle iş insanlarımızı akademik alanlarla buluşturup çözümler üreten ASİAD, ekonomik bir sivil toplum kuruluşudur. Bu sivil toplum kuruluşunun içerisinde, her zaman altını çizerek dile getirdiğimiz gibi ülkesine ve milletine hainlik yapmış hiç kimse yer bulamaz. Milli ve manevi değerlerine bağlı iş insanlarımızın yer aldığı ASİAD ailesi, PKK’sından FETÖ’süne her türlü terör örgütünün sonuna kadar karşısında durmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Yalçınkaya, “ASİAD çatısı altında yer almak için büyük, zengin, önemli mevki ve makamlarda olmanıza gerek yok bizim için önemli olan samimiyet ve iyi niyet. Bu minvalde mağazası olan bir arkadaşımız da, lokantası olan bir kardeşimiz de veyahut düğün salonu olan bir iş insanımız da bu çatının kendine yer bulabiliyor. İsminde de anlaşılacağı üzere ASİAD, Anadolu’nun birleştirici iş gücü yapılanmasıdır” dedi.

Medya buluşmasına katılan TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın, Radyo 7 Programcısı Umut Öztürk ve Radyo Turkuaz Programcısı Hopdedik Ayhan da yaptıkları konuşmalarda ASİAD’ı son derece samimi ve sıcak bir aile gibi gördüklerini ifade ettiler. ASİAD’ın bundan sonraki gelişim süreci ve çalışmalarına tanıtım noktasında her türlü destek ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını dile getiren televizyon ve radyo sunucuları, “Bu ailenin çatısı altında birarada olmaktan büyük onur duyacağız” şeklinde konuştular. Programın sonunda ise günün anlamına binayen toplu fotoğraf çekimleri vardı.

Reklamı Geç