Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yıldırım, pazarcı esnafıyla biraraya geldi..

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Nikâh Sarayı’nda düzenlenen kahvaltıda pazar esnafıyla buluştu. Yıldırım programda, “Milletimizin teveccühüyle yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, Anadolu Yakası Pazarcı Esnafı ve Seyyar Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi. Programa Başkan Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı. Anadolu Yakası Pazarcı Esnafı ve Seyyar Esnaf Odası Mehmet Emin Yarar Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, seçimlerde başarılar diledi.

Başkan Yıldırım programda yaptığı konuşmada, esnafı sadece belli meslekleri icra eden kişiler değil aynı zamanda toplumu ayakta tutan Ahilik kültürünü sürdüren kişiler olarak gördüklerini belirtti. Pazar esnafının işinin zor olduğunu dile getiren Yıldırım, “Pazarcılarımız, yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden bu millete hizmet eden çok kıymetli insanlardır. Allah, işlerinde kolaylık versin” dedi.

Başkan Yıldırım 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak, “Allah’ın izniyle ve milletimizin teveccühüyle yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz. İstanbul’un yeniden ayağa kalkması gerekiyor. Bunun için Murat Kurum’a desteklerinizi bekliyoruz” dedi. Yıldırım programda pazarcılara müjde verdi. Yıldırım, yapımı devam eden pazar yerinin tahsisinden herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini kaydetti.

Reklamı Geç