Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMININ KRALLIK YA DA İMPARATORLUK OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİM..”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, yoğun katılımlı halk buluşmalarını sürdürüyor. Hafta sonu düzenlediği üye buluşmaları kapsamında partililerle kahvaltıda biraraya gelen Çapan, bir kez daha ‘önseçim’ dedi, ‘örgüt’ dedi, ‘halk’ dedi, ‘sandık’ dedi. Çapan, “Adaylaşmam halinde Ak Parti rakibim bile olamaz. Seçimi hep birlikte kazanırız ve 15 yılın hesabını tek tek sorarım. Belediye başkanlık makamının krallık ya da imparatorluk olmadığını önce Çekmeköy’e sonra tüm Türkiye’ye göstereceğim” dedi.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, saha çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında partililer ve vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Çapan, hafta sonu da üyelerle kahvaltı organizasyonları düzenliyor. Cumartesi günü partili üyelerle buluşan Çapan, üye katılımlı önseçim çağrısını ısrarla vurgulamaya devam etti. İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, önceki ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş, Aday Adayı Av. Özgür Kip, bazı mahalle muhtarları ve partililerin yoğun katılım gösterdiği coşkulu programda konuşan Çapan, “15 yıldır Çekmeköy’ün kaderiyle oynayanlardan ancak ve ancak örgüt iradesi ile kurtulabiliriz” dedi.

“Halktan korkmayın” diyen Çetin Çapan; “Ben inanıyorum bu örgüt en sağlıklı kararı verecektir. Siz de kendinize inanın. Ön seçimden aday olarak çıkmam halinde 15 yıldır bu şehri yönettiğini sananlara her bir kuruşun hesabını tek tek soracağım. Çekmeköy’ün kaldırımlarından iki adam yan yana yürüyemiyor. Cadde ve sokaklardan iki araç yan yana geçmiyor. Bu kentin insanına kör bakanın gözünü oyacağız” şeklinde konuştu.

“Örgütümüze sisleniyorum kendi iradenize sahip çıkınız. 3-5 danışmanın sözüne kaderinizi teslim etmeyiniz” diyen Çapan; “Gelin ön seçim sandığını kuralım ve bu sandıkta kim seçilirse kahramanımız olsun. Bu örgüt beni üye yaparsa hiç bir şekilde rakibim bile olmazlar. Masada siyaset yapanlara sokakta siyasetin nasıl yaptığını öğretirim Hepsine hodri meydan diyorum” dedi.

Adaylaşıp belediye başkanı seçildiği takdirde kamu baskısını esnaf ve vatandaş üzerinden kaldıracaklarını kaydeden Çapan, “Halkın katılımıyla adil ve şeffaf bir yönetim anlayışını hakim kılacağız. Denetim mekanizması halkta olacak. Kamu baskısı vatandaş üzerinden kalkacak. Vicdanlı bir başkan olacağım. Halkla birlikte örgütümle birlikte Çekmeköy’ü yönetecğim. Bütçenin yüzde 60’ı yol, kaldırım, kültür alanları, gençlik merkezleri, spor ve eğitim alanları gibi yatırımlara ayrılacak. Belediye başkanlık makamının bir krallık ya da imparatorluk olmadığını önce Çekmeköy’e sonra tüm Türkiye’ye göstereceğim” dedi.

Reklamı Geç