Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELİNAY EVLERİ HIZLA YÜKSELİYOR..

Yaşam merkezleri sunan birçok

Yaşam merkezleri sunan birçok konut projesine imza atarak Kentsel Dönüşüm’e önemli katkılar sağlayan MİF Yapı, bir yanda EvimKadıköy projesini sürdürürken diğer yanda Pendik Belinay Evleri’nin temelini törenle attı.

belin5“Her şey güvenle başlar” sloganından taviz vermeden inşaat sektöründe mükemmel işlere imza atan MİF Yapı, kansept bir projeye daha start verdi. Pendik Belinay Evleri’nin temelini törenle atan MİF YAPI, projenin tamamlanmasıyla bölgede kentsel dönüşüm hamlesine önemli bir katkı sağlamış olacak. Bir yanda Fikirtepe’de sürdürdüğü EvimKadıköy projesini yüklenici olarak devam ettiren MİF Yapı, diğer yanda Pendik’te başlattığı Belinay Evleri’ni ise üstlenici firma olarak yürütecek.

belin4Belinay Evleri’nin temel atma merasimi de hayli yoğun katılımlı geçti. Kurbanların kesilerek ikram edildiği törende dualar edildi, MİF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topak’a ‘Hayırlı Olsun’ dilekleri iletildi. Belinay Evleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan MİF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topak, proje tamamlandığında tam bir yaşam merkezi olacağını ifade etti.

belin1Belinay Evleri Anadolu yakasında, manzarası ve Aydos ormanlarının eşsiz güzelliği ile Pendik’te yükseliyor. Projeyi anlatan Mustafa Topak şunları söyledi: “Şehrin en köklü hastaneleri ve şehir merkezine yakınlığıyla ideal bir konuma sahip olan Belinay Evleri, hem sevdiklerinizle daha çok zaman geçirmeniz, hem de işinize yakın olabilmeniz için İstanbul’un cazip noktasında her şeyi bir arada bulabileceğiniz bir yaşam alanı içine kuruluyor.

belin6Belinay Evleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika, Pendik Devlet Hastanesi’ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Hava Limanı’na 5 kilometre, Aydos Ormanları’na, AVM’lere, bir çok özel ve devlet okullarına yakın, Pendik Aydos – Dolayoba – Kurtköy otobüs ve minibüs yolları üzerinde tam modern yaşam merkezi olacak.

belin3Toplam 1.850 m² arsa alanına sahip olan Belinay Evleri, 47 daire ve 14 kat tek bloktan oluşmaktadır. Belinay Evleri, farklı büyüklükteki daire ve 9 m² kat bahçesi tipleri ile modern mimari yapısıyla bulunduğu bölgeye özel bir ambiyans katacak Modern yaşamın bütün ihtiyaçlarının göz önüne alındığı projede ortak kullanıma açık alanlar, hamam, sauna, fitness center, kapalı çocuk oyun alanı, mesire yerleri, yürüyüş yolları, 24 saat güvenlik, açık ve kapalı otopark gibi ayrıntılar ev sahiplerine keyifli ve huzurlu bir yaşam amacıyla düşünülmüştür.

belin2Proje; 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle farklı katlarda farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor. İnşaatta kullanılan her türlü malzeme TSE onaylıdır. Projemiz deprem yönetmeliği ve imar yönetmeliklerine göre hazırlanmıştır. Zemin etüdleri yapılmış ve radye temel üzerine bina inşa edilecektir.

Reklamı Geç