Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEM-BİR-SEN’İN BAŞARISI SINIRLARI AŞTI

Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu

Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu Üyesi BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’ lu Şube Yönetimi, ülkemizi ve sendikal çalışmalarını Fransız makamlarına da anlattı.

bembirsenkoprü01Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa’ya düzenlenen bir program çerçevesinde, Sendikal çalışmalarını ve ülkemizin son yıllarda gösterdiği başarı performansını Fransa / Paris Sevran Belediye Başkanı Stephane Gatignon ve ekibine anlattı. Belediye Başkanı Stephane Gatignon, Türkiye’den gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Gatignon’un makamındaki ziyaret oldukça samimi ortamda gerçekleşti. Belediye başkan yardımcısı, yönetim kadrosunun yanı sıra sendika yetkililerinin de bulunduğu görüşme oldukça verimli geçti.

bembirsenkoprü2BAŞKAN GATIGNON’DAN SENDİKA EKİBİNE ÖVGÜLER

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Başkan Gatignon; “Sendikanızı ve ekibinizi tebrik ederim. Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan sendikanızı ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Bu kadar ciddi ve donanımlı bir ekiple karşılaşacağımı açıkçası bilmiyordum. Belediye olarak Sendikanızı her zaman için ağırlamaktan onur duyacağımı belirtmek isterim” dedi.

bembirsenkoprü4KARAKOÇ’TAN GENÇ BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Sn: Gatignon’a samimi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise; “Sayın Başka’nın burada (Fransa) bulunan Türk soydaşlarımıza yapmış olduğu yardımlardan ve desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu kadar genç ve samimi bir belediye başkanı ile karşılaşmak bizleri şaşırttı. Bu genç ve dinamik enerjisini çalışma gücüne de yansıttığına eminim. Sayın Başkan’ın başarısını da zaten buradaki soydaşlarımızdan duymak bizleri kendilerine ziyaretimizin en büyük payıdır” diye konuştu.

bembirsenkoprü3BAŞKAN GATIGNON’A ANLAMLI HEDİYE

Niyazi Karakoç,  sendikal hareket ve belediyeciliğin çalışmaları ile ilgili Gatignon’nu bilgilendirdikten sonra İstanbul ve Kız Kulesi manzaralı ahşap Rölyef yapımı bir tabloyu da hediye etti. Karakoç, bu programda kendilerine eşlik eden Paris/Sevran Belediyesi Çevre Geliştirmecisi ve Müdür Yardımcısı Ayşe Barış’ a, Osman Türkmen’ e ve İbrahim Ilıpınar’a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

bembirsenkoprü1

Reklamı Geç