Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYOĞLU’NUN SEVİLEN İSMİ ORHAN ALKAN KOLLARI SIVADI..

“Sevdam Beyoğlu” diyerek 31

“Sevdam Beyoğlu” diyerek 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için yola çıkan bölgenin sevilen ismi Orhan Alkan, coşkulu bir programla başvurusunu gerçekleştirdi. Adaylık dosyasını İlçe Başkanı Muharrem Bulut’a takdim eden Alkan, “Beyoğlu her şey çok güzel olacak” dedi.

CHP Beyoğlu Meclis Üyesi, Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Orhan Alkan, 31 Mart seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olmak için müracaatını yaptı. “Sevdam Beyoğlu” diyerek yola çıkan Alkan’ı Beyoğlu halkı her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmadı. Partililerin yoğun katılım gösterdiği Alkan’ın adaylık toplantısında konuşan CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Muharrem Bulut, “Hepimizin malumu 31 Mart yerel seçim süreci başlamıştır. Aday adayı başvuruları devam ediyor. Herkese karşı adil ve şeffaf olmaya çalışıyoruz. O noktada hiç kimsenin endişesi olmasın. Bugün burada çok güzel bir fotoğraf var. Muhteşem bir görüntü var. 5 yıldır grup başkanvekilliğimizi yapan Orhan beye hayırlı uğurlu olsun. Beyoğlu’nu hep birlikte kazanacağız” dedi.

“Beyoğlu adına çok heyecanlıyım” diyerek sözlerine başlayan CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Alkan, “Değerli ilçe başkanım, ilçe yöneticilerimiz, örgütümüz, Beyoğlu’nun kıymetli muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnafımız, işadamlarımız, basın mensuplarımız velhasıl bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımız hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Değerli deva arkadaşlarım, Beyoğlu halkımız her sokağını çok iyi bildiğim bu şehri şaha kaldırma zamanı gelmiştir. 5 yıldır CHP grup başkanvekili olarak hizmet ederken duymuş olduğum gururu ve onuru kelimelerle anlatmam yetersiz kalır” şeklinde konuştu.

Alkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bu kenti daha çağdaş ve daha modern bir yer haline getirebilmek için sizlerin de desteğiyle belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. İnşallah çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile hedefe ulaşacağız. Değerli Genel Başkanım Sayın Özgür Özel’e, İl Başkanım Sayın Özgür Çelik’e, İlçe Başkanım Sayın Muharrem Bulut’a ve birlikte bu şehre hizmet etme şerefine nail olduğum İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Sayın Ekrem İmamoğlu, ülkemizin, çocuklarımızın ülkemizin geleceğidir. Hep beraber çok çalışarak bu şehri kazanacağız. Sorun çıkaran değil sorun çözen bir belediye anlayışını yerleştireceğiz. Bütün kapıları sonuna kadar açık tutacağız. Vatandaşlarımız derdini, şikayetini, önerisini kesintisiz bir şekilde bizlere iletebilecek ve çözüm bulacak. Allah bizleri utandırmasın. Sayın İmamoğlu başkanımızın dediği gibi Beyoğlu her şey çok güzel olacak.”

Reklamı Geç